Po sėkmingų sūnaus futbolo rungtynių Amber Wright, kurios vyras nusižudė prieš dvejus metus, įkėlė į instagramą minėtą vaizdo medžiagą. Labai greitai pasipylė pasipiktinusių žmonių komentarai, kad toks artumas tarp motinos ir sūnaus yra nepadorus.

Trumpą vaizdo medžiagą, kaip A. Wright užšoka 16 m. sūnui Brixtonui, kurio komanda laimėjo futbolo rungtynes, ant rankų ir apsiveja kojomis jam juosmenį, peržiūrėjo daugiau nei 9 mln. kartų.

„Buvau apimta begalinio pasididžiavimo. Buvau pasididžiavimo apimta mama, apkabinusi savo vaiką, – teigė moteris interviu „Today“. – Nebūčiau pagalvojusi, kad visa tai virs šitokiais žmonių komentarais: „Tu jį seksualiai išnaudoji! Tu priekabiauji! Skambinsiu vaikų teisių priežiūros tarnybai!“

Vis dėlto daugeliui instagramo naudotojų nepatiko tai, ką jie pamatė.

„Kažin, kiek [vaikino] draugų leidžia nakvoti pas juos namuose. Aš neleisčiau savo sūnui likti pas juos nakvoti“, – rašė viena moteris.


„Manau, žmonėms užkliuvo ne tai, kad sūnus pakėlė mamą, o tai, kad jūs apsivijusi kojomis jį per juosmenį. Be to, kaip mokyklos futbolo rungtynėms, esate labai seksualiai apsirengusi“, – rašė vienas iš daugelio tėvų.

„Vajė, iš pradžių pamaniau, kad ji – jo mergina!“ – nusistebėjo kažkas.

Neapsikentęs sūnus Brixtonas ėmė ginti mamą ir parašė: „Gal palikite mano mamą ramybėj. Ji niekada seksualiai nepriekabiavo nei prie manęs, nei prie mano draugų, niekada neflirtavo. Ji – mano mama, tame video ji mane APKABINO. Eikit ir kam nors kitam kvaršinkit galvą arba gal geriau apkabinkit savo vaikus.“

Brixtonas taip pat paaiškino, kad tą kartą mama pirmą kartą pamatė jį vilkinti marškinėlius, ant kurių buvo skaičiai, skirti pagerbti jo tėvo, kuris nusižudė 2021 m., atminimą.


„Mama – mano didvyrė. Aš apkabinau ją po rungtynių, tai aš ją kilstelėjau, o ne ji užšoko ant manęs. Mama – vienintelis žmogus, kuris visada buvo su manimi. Užaugau su tėčiu alkoholiku, kuris pasirodydavo ir dingdavo, kada sugalvojęs. Blaivus jis buvo puikus žmogus, bet [neblaivus] jis tapdavo tamsiu, visiškai kitokiu žmogumi.

Jis nė karto nebuvo atėjęs į mano futbolo rungtynes, o mano mama ateina į kiekvienas rungtynes nuo tada, kai pradėjau žaisti. Mano tėtis nusižudė, šiemet pakeičiau savo [žaidėjo] numerį į 44, nes tai – jo mirties data (21 / 4 / 4). Ji pirmą kartą pamatė mane, vilkintį tuos marškinėlius, savaime suprantama, kad susijaudino, aš taip pat. Aš tiesiog stipriai apkabinau savo mamą“, – rašė vaikinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją