Iš pradžių ji norėjo atrodyti kaip Jessica Rabbit iš animacinio filmo „Kas pakišo triušį Rodžerį?“ („Who Framed Roger Rabbit?“), bet paskui persigalvojo ir išsirinko kitą „mūzą“ – undinėlę Ariel, skelbia unian.net.

Norint pasiekti pageidaujamą rezultatą, moteriai buvo susiaurinta talija, pašalinti šeši šonkauliai bei padidintos krūtys ir lūpos. Iš viso švedei buvo atlikta 17 plastinių operacijų, vos nekainavusių jai gyvybės.


Savo pokyčių rezultatais P. Fox dalijasi instagrame. Štai ką ji sakė, kai sumanė pasidaryti panaši į animacinio filmo personažą: „Šios animacinių filmų herojės gali pasigirti idealiomis kūno formomis. Noriu turėti tokią taliją, užpakalį, dideles krūtis, akis ir išties gražų veidą. Šonkaulių išėmimas buvo dar vienas žingsnis idealo link.“

Socialinių tinklų naudotojų reakcija

Kai kurie švedės gerbėjai buvo sužavėti jos naująja išvaizda, tačiau daugelis komentatorių pastebėjo, kad toks noras kardinaliai „persitvarkyti“ plastikos chirurgų pagalba – ne visai normalus. Internautai moteriai siūlo kreiptis į psichoterapeutą.

Viena iš operacijų vos nesibaigė švedės mirtimi, todėl ji nusprendė daugiau nebekeisti savo kūno. Kaip rašo „Daily Mail“, P. Fox atsigulė ant operacinio stalo, kad turėtų 35 cm skersmens taliją, bet nutiko nesklandumų. Penkias valandas trukusi operacija vos nesibaigė tragiškai – keistuolė prisipažino, kad po operacijos savaitę pragulėjo ištikta komos.

Po šio incidento ji kuriam laikui pradingo iš socialinių tinklų, o iš dalies atsigavusi nusprendė savo kūnui sugrąžinti ankstesnes formas, tik jau be chirurgų pagalbos. Vienintelis dalykas, dėl kurio ji vėl kreipėsi į grožio medicinos specialistus – krūtų implantų ir lūpų sumažinimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją