Jai priklauso pasaulio rekordas – daugiausia kūno modifikacijų, kurias ji pademonstravo įsispraudusi į baltą mini bikinį, skelbia dailystar.co.uk.

Meksikietė pasidarė net 49 kūno modifikacijas, įskaitant iltimis paverstus dantis, skeltą liežuvį, titano ragus ir dažytus akių obuolius.

Vampyre vadinama tatuiruočių meistrė turi galybę gerbėjų, tačiau ne kartą perspėjo žmones, svarstančius sekti jos pėdomis.

„Man patinka mano išvaizda, bet turite suprasti, kad yra jaunų žmonių, besidominčių tatuiruotėmis, auskarais ir panašiais dalykais, – paaiškino ji. – Jie išpopuliarėjo, bet gali būti, kad žmonės tiesiog pradės vaikytis mados, užuot iš tikrųjų troškę pakeisti savo kūną. Todėl prieš ryždamiesi tatuiruotei ar kitai kūno modifikacijai, gerai pagalvokite, nes su pokyčiais turėsite gyventi visą likusį gyvenimą.“

Maria Jose Cristerna

47-erių metų amžiaus moterį, kurios žmonės anksčiau šalindavosi, jos neįprastos išvaizdos gerbėjai vadina „gražuole“.

Instagrame paskelbtoje nuotraukoje M. J. Cristernos baltas mini bikinis nepaliko vietos vaizduotei. Ji užtikrintai iškėlė foto aparatą priešais veidrodį ir vieną ranką uždėjo ant klubo. Sprendžiant iš tatuiruočių kiekio, ji beveik pasiekė savo tikslą – išsitatuiruoti visą kūną.

„Balta spalva visai nieko“, – parašė „vampyrė“.

Gerbėjai netrukus ėmė girti jos išvaizdą komentarų skiltyje.

„Labai gražu“, – parašė vienas sekėjas.

„Kaip norėčiau su tavimi nueiti į paplūdimį“, – prisipažino kitas.

„Nuostabu! Myliu tave“, – pareiškė trečias gerbėjas.

Iš labai religingos šeimos kilusi M. J. Cristerna savo kūną pradėjo modifikuoti būdama vos 14-os, kai pasidarė pirmą tatuiruotę. Sulaukusi 30-ies, ji įsidėjo ir pirmą kūno implantą – į kaktą – kaip „išsilaisvinimo“ simbolį.

„Guinness World Records“ atstovams moteris sakė, kad jos modifikacijos yra drąsos, tvirtybės ir laisvės simbolis ištvėrus smurtą namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją