Išsiruošusioms prie jūros labiausiai tinka dėvėti lengvus, šviesius, trikotažinius, megztus, natūralaus audinio drabužius. Apranga turi leisti kūnui kvėpuoti, pasižymėti elegancija. Moterys turėtų vengti itin aptemptų, veržiančių drabužių. Džinsiniai šortukai, derinami su lengvomis palaidinėmis, jaunoms merginoms (jei leidžia figūros tipas) – taip pat puikus pasirinkimas atostogų metu. Pasipuošusios plevėsuojančio audinio suknele taip pat neprašaus pro šalį.

Daugumos stilistų rekomenduojamas būtinas aksesuaras kelionėse šią vasarą – skrybėlė. Per atostogas taip pat svarbu neapsikrauti aksesuarais ir masyviais papuošalais, nereikalingomis detalėmis – Stilistai tikrai jūsų nesugėdins, jei įvaizdį pagyvinsite skarelėmis, plaukų raiščiais, pintomis apyrankėmis. Atostogoms puikiai tinka ir šiaudinė rankinė ar kitoks masyvus krepšys, kurio kasdien į biurą nesinešate.

Stilingi pajūrio svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)