Calita, kuri, kaip spėjama, gyvena Ispanijoje, paatviravo apie savo sprendimą nebešalinti kūno plaukų keliose „TikTok“ paskelbtose vaizdo įrašuose. Šioje platformoje ji turi daugiau nei 11 tūkst. sekėjų.

Calita paskelbė keletą videoklipų, kuriuose demonstruoja savo plaukuotas kūno vietas, įskaitant pažastis, kurių tvirtina nesiskutanti jau trejus metus, praneša dailymail.co.uk.

Jos teigimu, būti nesiskutusiai – „išlaisvinantis“ jausmas, be to, yra ir daugiau pranašumų.

Atsakydama į pašaipius „trolių“ komentarus, kuriuose teigiama, kad plaukuotos pažastys yra nepatrauklios ar kad plaukuotas kūnas turėtų būti atstumiantis jos partneriams, Calita patikino, jog viskas yra priešingai.

Trumpame vaizdo įraše, kuriame ji guli ant lovos, matyti ir žodžiai „Mano vaikinui tai patinka“. Calita taip pat paliko komentarą: „Nesuprantu, kodėl taip sukate galvą dėl jo nuomonės.“

Be to, ji tvirtina, kad plaukai padeda užsidirbti nemažai pinigų: „Kūno plaukai yra turtas, atnešantis penkiaženklę sumelę per mėnesį.“

Pagiežingi komentatoriai tvirtina, kad jos kūno plaukuotumą galima laikyti nepatraukliu ypatumu.

Vienas naudotojas netgi paklausė, kaip ji plauna plaukuotas vietas, tokias kaip pažastys.

Tiesa, pasitaikė ir teigiamų atsiliepimų.

„Nuostabu“, – parašė vienas naudotojas.

„Kaip gražu“, – pagyrė kitas.

„Man patinka natūralus grožis“, – prisipažino trečias.

Neseniai Holivudo aktorė Rachel McAdams sulaukė piktų komentarų, nes pozuodama žurnalui „Bustle“ pademonstravo neskustas pažastis. Interneto naudotojai pareiškė, kad ji yra „šlykšti“, „neturi skonio“ ir „vulgari“.

Po šios fotosesijos socialiniuose tinkluose užvirė aršūs ginčai dėl kūno plaukų. Vieni žmonės gyrė R. McAdams už jos pasitikėjimą savimi, kiti sakė, kad neskustos pažastys atrodo „atstumiančiai“, ir tikino, jog „aktorė amžiams smuko jų akyse“.

„Šlykštu, ačiū, ne“, – parašė vienas internautas tviteryje, bet kai kurie socialinių tinklų naudotojai užsistojo R. McAdams ir ją vadino „karaliene“.

„Norėčiau, kad daugiau garsenybių taip pasitikėtų savo kūnu“, – nurodė vienas internautas.

„Vaje... Plaukai tose vietose, kur... auga plaukai, koks siaubas“, – sarkastiškai pastebėjo kitas.

„Jeigu iš tikrųjų susinervinot pamatę R. McAdams neskustas pažastis, lipkit atgal į tą medį, iš kurio iškritot“, – pridūrė kitas tviterio naudotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)