Praėjusį mėnesį muzikantė sukūrė paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“, kurioje paskelbė 1 tūkst. žinučių, kurių per pastarąjį dešimtmetį sulaukė iš „persekiotojų, iškrypėlių ir bepročių“.

„1 metro 49 centimetrų azijiečių kilmės amerikietė muzikos atlikėja – košmariška kombinacija, traukianti neįsivaizduojamą nepriimtino ir primityvaus elgesio kiekį“, - „Huffington Post“ sakė smuikininkė. „Esu susidūrusi su azijiečių fetišistais, pedofilais, persekiotojais, rasistais ir dar galybe neprašytų seksualinio pobūdžio komentarų autorių“, - tikino ji.

Muzikantė teigė po kurio laiko tapusi kur kas mažiau jautri nemalonioms pastaboms, kurių yra sulaukusi socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „MySpace“. Kitaip tariant, ji tiesiog priprato prie žinučių, kuriose dažnai grasinama prievartavimu ir mirtimi.

Vis dėlto pastaruoju metu jos kantrybė išseko ir ji nusprendė kaip nors šią problemą išspręsti.

„Iš tikrųjų įtūžau“, - sakė M. Matsumiya. „Visiškai nepriimtina su kuo nors taip elgtis. Žmonės dažnai neigia rasizmo ir seksizmo apraiškas, tačiau aš su šiais dalykais susiduriu beveik kasdien, štai įrodymai“, - pridūrė ji.

A photo posted by Mia Matsumiya (@mia_matsumiya) on

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)