Angliarūgštė į šį alų pumpuojama rankomis, nes tik tokiu būdu pavyksta išgauti kreminę ir švelnią šio gėrimo konsistenciją, rašo „International Business Times“.

Termiškai nepadorota elnių sperma – tai pasiūlymas neįprastų skonių ieškotojams. Receptų knygos „Natural Harvest“ autorius Paulas Photenhaueris tikina, kad spermos skonis kompleksiškas ir dinamiškas, prilygstantis aukštos kokybės vynams ir sūriams.

Vis dėlto šios neįprastos receptų knygos autorius nerekomenduoja dėti spermos į patiekalus žmonėms, nesusipažinusiems su šiuo išskirtiniu ingredientu. „Nedėkite spermos į svečių maistą prieš tai jų neinformavę“, - rekomenduoja autorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)