Šiuo metu visas pasaulis laukia „Titan“ povandeninio ekspedicijų laivo, kuriame yra penki žmonės, dingimo atomazgos. Skaičiuojama, kad jo keleiviams jau nebeliko deguonies.

2016 metų „Simpsonų“ animacinės satyros serijoje pasakojama apie tai, kaip po daugybės metų Homeras susitinka savo tėvą Masoną ir jie kartu leidžiasi į „lobių paieškų“ ekskursiją po vandeniu.

„TikTok“ pasidalintoje ištraukoje Masonas kitiems keleiviams rėžia: „Šiandien mano širdis sklidina laimės, kartu su seniai matytu sūnumi ieškome lobio. Visiems linkiu tokios laimės, kokią jaučiu šiandien. Po vandeniu gyvena nemažai Motinos Gamtos stebuklų“.

Tėvas ir sūnus nusprendė savarankiškai surasti nuskendusį laivą.

Masonas sakė: „Homerai, žiūrėk! „Piso Mojado“ lobis“.

Paskui Homeras, tėvą supainiojęs su šviečiančia žuvimi, pasiklysta. Sekdamas žuviai įkandin, Homero povandeninis laivas įstringa koralų oloje.

Desperatiškai bandymas rasti išeitį iš padėties, Homeras prietaisų skydelyje išvysta siaubą keliantį užrašą „Liko mažai deguonies“. Užrašui pasikeitus į „Deguonies nebėra“, Homerą ištinka panika. Jis praranda sąmonę, tačiau, laimei, jį greitai suranda ir po trijų dienų komoje ligoninėje jis prabunda.

Prisiminę seną „Simpsonų“ seriją dabartiniame kontekste žiūrovai teigia esantys priblokšti.

„Negaliu to suvokti. „Simpsonai“ ir vėl išpranašavo ateitį“, – parašė vienas.

„Gal ir ne analogiška situacija, bet bauginančiai panaši“, – teigia kitas komentatorius.

Tai jau ne pirmasis kartas, kai „Simpsonai“ išprognozuoja tikrus įvykius, įskaitant Donaldo Trumpo tapimą Jungtinių Valstijų prezidentu ir koronaviruso pandemiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)