Pirmadienį, spalio 16 d., moteris savo populiariose instagramo ir „TikTok“ paskyrose pranešė, kad vėl yra nėščia, informuoja hitc.com. Tai sužinoję socialinių tinklų naudotojai tiesiog pašėlo.

Remiantis „Ballerina Farm“ interneto svetainėje pateikta informacija, H. Neeleman yra ir buvusi „Mis Niujorkas“. Jos vyras įgijo istorijos mokslų bakalauro laipsnį ir artimiausiu metu turėtų užbaigti magistrantūros studijas. Jųdviejų vaikai apibūdinami kaip „pašėlę ir sunkiai dirbantys“. Beje, jie nelanko mokyklos – namuose juos moko mama.

Pranešę apie nėštumą, sutuoktiniai sulaukė daugiau dėmesio nei tikėjosi. Vaizdo įrašas, kuriame virtuvėje esanti pora paskelbia džiugiąją naujieną, platformoje „TikTok“ buvo peržiūrėtas daugiau nei 4 milijonus kartų ir sulaukė 420 tūkst. paspaudimų „patinka“. O komentarų skiltyje galima rasti tiek sveikinimų, tiek nustebusių naudotojų reakcijų, tiek kontroversiškų žinučių.

Nors daugelis gerbėjų pasveikino porą nėštumo proga, kai kurie naudotojai prisiminė ne vienerius metus šią šeimą lydinčius skandalus. Remiantis „Distractify“ pranešimais, keletas internautų mano, kad Neelemanų šeimos turtai yra akivaizdžiai paveldėti ir prieštarauja nuomonės formuotojos pateikiamam įvaizdžiui, jog neva jie pradėjo nuo nulio.

Taip pat nemažai naudotojų sunkiai įsivaizduoja, kaip nuomonės formuotoja sugebės auginti dar vieną vaiką. Kiti sekėjai pastebėjo, kad H. Neeleman kol kas nepakomentavo Izraelio ir „Hamas“ konflikto. Beje, kadangi H. Neeleman buvo išrinkta „Misis America“ 2023 m. rugpjūčio 25 d., kai kuriems jos gerbėjams sunku patikėti, kad ji dalyvavo grožio konkurse būdama nėščia.

„Širdingiausi sveikinimai... Vadinasi, dalyvavai konkurse su vaikeliu pilve. Tiesiog nuostabu“, – parašė vienas gerbėjas.

„Norite pasakyti, kad ši moteris varžėsi „Misis Amerika“ ir laimėjo, būdama nėščia?“ – stebėjosi kitas naudotojas.

„Niekaip nesuprantu: tu pagimdei septynis vaikus, bet atrodai taip, tarytum tebesimokytum universitete. Sveikinimai vėl pastojus!“ – pagyrė trečias.

Socialinio tinklo X naudotojai net susigraudino sužinoję, kad nuomonės formuotoja vėl yra nėščia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją