Drąsus šešiolikmečio Korbeno iš Norfolko mados pasirinkimas savaitgalį socialinėje formoje sukėlė nemenką ažiotažą. Nuotraukomis pasidalino sūnumi besididžiuojanti mama Nina Green.

Prie sūnaus nuotraukos N. Green parašė: „Būdamas dvylikos, mano sūnus pareiškė norintis į mokyklos išleistuves eiti pasipuošęs suknele. Praėjus ketveriems metams mes tai ir padarėme. Be proto juo didžiuojuosi, nes nebijo būti savimi. Tai, kaip mano vaiką priėmė jo mokykla, tiesiog neįtikėtinai nuostabu“.

Moteris prie nuotraukos pažymėjo ir laidos „RuPaul‘s Drag Race“ teisėją Michelle Visage, norėdama išsiaiškinti jos nuomonę, į ką Amerikos garsenybė atsakė: „O, taaaaaip! Tu atrodai nuostabai. Nuostabi mama, o jos atžala – tikra ŽVAIGŽDĖ“.

Komentatoriai suskubo sutikti su M. Visage ir apipylė Korbeną komplimentais.

„Jis atrodo nuostabiai. Apranga tobula, o dar ta karūna. Tikiuosi, kad išleistuvės buvo labai smagios“, – teigiama viename komentare.

Korbenas Greenas su mama

„Tenka pripažinti, kad jūsų sūnus neįtikėtinai gražus, jam labai tinka tas raudonas ansamblis ir vyšnia ant torto – karūna. Vienas iš gražiausių išleistuvių derinių, kiek man tekę matyti“, – teigia kitas.

„Laimė. Gyvenimas turi būti apie laimę. Apie tai, kaip būti laimingu. Kaip paversti svajones realybe. Kaip būti savimi, nes tai geriausia, kas tik gali būti. O tos nuotraukos tiesiog spinduliuoja laimę“, – parašė trečias komentatorius.

Vaikino mamos įrašas tviteryje buvo pasidalintas daugiau nei 3 tūkst. kartų, jis patiko daugiau nei 119 tūkst. 400 asmenų.

N. Green vėliau tviteryje aptarė reakcijas, kokių sulaukė pasidalinusi sūnaus nuotraukomis: „Oho! Kai pasidalinau sūnaus, būnančio savimi, nuotraukomis, tikrai nesitikėjau, kad sulauksiu tokių reakcijų. Palaikymas ir pozityvumas tiesiog atėmė žadą, tie keli neigiami komentarai pasimetė tame gėrio liūne. Tai jo gyvenimas ir mes tegalime jam leisti jį gyventi kaip, kaip jam norisi“.

Korbenas Greenas su mama

„Vos tik jis išlipo iš automobilio, visi pradėjo šūkauti palaikymo šūksnius. Apsiverkiau. Mačiau ir verkiančių mokytojų, nes jis tiesiog buvo toks, koks norėjo būti“, – BBC tos dienos įspūdžius prisiminė mama.

Kitą dieną, kai Londone vyko „Pride“ renginys, prie mamos ir sūnaus priėjo gerbėjas ir paklausė: „Ar tu tas vaikinas su raudonu sijonu? Manau, kad esi nuostabus“.

N. Green prisimena, kad jos sūnus nuo mažų dienų mėgo vilkėti sukneles, o nuo ankstyvos paauglystės rengia pasirodymus kaip drag karalienė Miss Frou Frou.

Tik išleistuvėse paauglys dalyvavo ne kaip Miss Frou Frou, pridūrė N. Green: „Jis norėjo dalyvauti būdamas savimi, išreikšdamas savo moteriškąją pusę. Su smokingo švarku ir sijonu. Jį labai įkvepia Amerikos aktorius Billy‘is Porteris. Jis norėjo būti savimi, norėjo būti Korbenu, bet su sijonu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)