Septynmetis tapo tikra „You Tube“ sensacija. Jaunasis Vito Frezza sukūrė iššūkių „Žmogus prieš maistą“ seriją ir ji sulaukė milijonų internautų susidomėjimo visame pasaulyje. Vaikas iš Mičigano (JAV) savo skrandžio atsparumą išbandė jau 23 kartus.

Iki šiol jis ragavo ypač rūgščių citrinų sulčių, išskirtinio aštrumo traškučių ir aštriausiais pasaulyje čili pipirais dengtos kramtomosios gumos. Visa tai filmavo vaiko tėvas Chrisas, kuris teigia įsitikinantis, kad įvairūs skoniai jo atžalai nebus pernelyg ekstremalūs.

Tėvas tikina: „Vito nėra paprastas vaikas – jam nesunku paragauti bet kokio maisto. Girdite apie vaikus, kurie nevalgo paprasčiausių daržovių ar skonių, tačiau tai ne tas atvejis. Jam patinka žiūrėti „LA Beast“ filmukus ir vieną dieną jis kreipėsi į mane, ir pasakė norintis tai išmėginti. Gal jam ne visada pavyksta, tačiau jam patinka mėginti“.

Pirmasis Vito vaizdo klipas buvo sukurtas pernai spalį, tada jis ragavo rūgštumu pasižyminčių saldainių „Warheads“. Po pirmojo mėginimo berniuko akys ašarojo, o veidas buvo perkreiptas. Vasarą gastronominis vaiko žaidimas įgavo pagreitį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)