Glumina ne tik pats pasiūlymas, bet ir tai, kad, merginai nesutikus, jis ėmė atakuoti jos apsaugos darbuotoją. Tinklalaidėje „DirTea Talk“ su Shirin David 24 metų iš Šveicarijos kilusi futbolininkė atskleidė, kas nutiko vieną naktį Majamyje.

Ištaikiusi progą praleisti šiek tiek laiko savo mėgstamame mieste, puolėja nusprendė susitikti su draugais vietos naktiniame klube. Tą vakarą ji ir gavo trumpąją žinutę iš vieno labai „gerai žinomo“ žmogaus.

„Į telefoną gavau trumpąją žinutę, į kurią neatsakiau, tačiau tas pats asmuo parašė ir mane globojančiam apsaugos darbuotojui“, – tinklalaidėje sakė ji.

Alisha Lehmann

Kaip teigia „Aston Villa“ žaidėja, su minimu asmeniu jie buvo susitikę ir anksčiau, tad tokio nemandagaus pasiūlymo būtent iš jo ji tikrai nesitikėjusi.

Prisiminusi šokiravusį žinutės tekstą A. Lehman sakė: „Žinutėje buvo juodu ant balto parašyta: „Už vieną naktį su Alisha sumokėsiu 100 tūkst. Šveicarijos frankų“.

Žinoma, sportininkė pasiūlymo atsisakė ir pajuokavo: „Mano atsakymas buvo – jokiu gyvu! Ir tik 100 tūkst.?“. Tik mįslingas garsus žmogus neketino taip iš karto nuleisti rankų.

Norėdamas pavergti gražuolę, jis įpareigojo savo agentą žinutėmis atakuoti sportininkės apsaugos darbuotoją.

Kaip rašo „The Sun“, dauguma jų tebuvo meldimas bent apsvarstyti pasiūlymą.

„Didžiausia beprotybė ta, kad tą žinutę vis dar turiu savo telefone. Suprantu, kad tai labai kvaila“, – pridūrė ji. Paprašyta papasakoti daugiau apie tą susitikimą ir tą paslaptingą asmenį, futbolininkė kategoriškai atsisakė tai padaryti.

„Ar ta žinutė iš futbolininko? Oi ne, negaliu atskleisti jo pavardės. Bet jis labai, netgi labai gerai žinomas tarptautiniu mastu“, – tinklalaidės klausytojus erzino sportininkė.

Alisha Lehmann

Ko jau ko, bet finansinės paramos A. Lehman tikrai nereikia – merginai turtus sukrovė tiek sėkminga futbolininkės karjera, tiek pelninga instagramo paskyra.

Daugiau nei 15,6 mln. sekėjų socialiniuose tinkluose turinti A. Lehman už kiekvieną įrašą galimai uždirba tūkstančius, o jeigu tiksliau – 298 tūkst. dolerių.

Futbolo žvaigždė nemažai uždirbs ir iš 2024 metų kalendoriaus, kurio kaina, priklausomai nuo dydžio, kainuoja apie 59 dolerius. Bus galima įsigyti ir ribotą kiekį sportininkės pasirašytų egzempliorių. Tokių kopijų vis labo 700, po vienos kaina – 181,41 doleris. Ar bereikia daugiau įrodymų, kad šiai merginai tikrai nereikia jokio vyro finansinės paramos?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)