Feisbuke R. Burokas pasidalijo istorija papasakodamas net smulkiausias detales:

„WOW! Maždaug prieš mėnesį paskambino Evaldas ir sako:

– Turiu vieną klausimą, bet prižadėk, kad niekas apie tai nesužinos.

– Gerai, pasakok! – atsakiau aš.

– Gegužės 24 dieną švęsime mano merginos gimtadienį, noriu jai padovanoti žiedą. Ar galėtum visą tai iš pasalų nufotografuoti?

Išsišiepiau iki ausų ir sakau:

– Man patinka! Darom!

Po poros savaičių su kolega Rimgaudu Čiapu jau sėdėjome „Belmonte“, krūmuose ir laukėme lemtingos akimirkos. Situacija buvo įtempta. Sutartu laiku, sutartoje vietoje pasirodė porelė, bet ne ta kurios mes laukėme, tai buvo du vaikinai su sportinėmis aprangomis. Po poros minučių horizonte pasirodė Evaldas su Rūta, kurių mes ir laukėme. Maža to kažkoks vaikas, praeidamas su savo tėčiu, sako:

– Ku-kūūūū! Ką jūs čia veikiat krūmuose?!

– Čšššš, – sakau aš.

Evaldo ir Rūtos sužadėtuvės

Skubiai parašiau Evaldui SMS: „Eikit pasivaikščioti kur nors, nes sutarta vieta užimta.“

Evaldas su Rūta pakeitė kryptį ir nuėjo link upės, tuo tarpus aš trumpai paaiškinau situaciją ir paprašiau dviejų vaikinų, kad atlaisvintų suoliuką.

– Be problemų, – sako jie.

Greit grįžau į savo „štabą“ ir parašiau SMS: „Kelias laisvas, varyk!“

Netrukus mūsų laukiama pora iš lėto artinosi link sutartos vietos. Rūta nieko nesitikėdama fotografavo, gamtą, „selfius“, o Evaldas nervingai vaikštinėjo ir rašė man SMS'us: „Viskas gerai?“, „Pasiruošęs?“, „Už minutės pradedu“ ir „Pradedu!“

Ir ką jūs manot, kas buvo toliau? O gi ji pasakė TAIP!!!

Užmovęs žiedą Evaldas stipriai apkabino Rūtą, o aš iš krūmų iškišau ranką ir pakėliau nykštį į viršų. Evaldas išsišiepė supratęs, kad jo planas išdegė.

Evaldo ir Rūtos sužadėtuvės

Tai buvo pirmas kartas kai man teko dirbti paparaciu, nuostabus jausmas užfiksavus tokias tikras emocijas! Sveikinu Evaldą ir Rūtą. Ačiū už pasitikėjimą ir galimybę!“

DELFI neseniai rašė ir apie Brigitos bei Gintaro sužadėtuves. Vilnietis savo merginai užsimojo pasipiršti šimtų nepažįstamųjų akivaizdoje Katedros aikštėje, Vilniuje.

Piršlybas kelių šimtų žmonių apsuptyje vaikinas suorganizavo pasitelkęs feisbuką. Kaip jis pats DELFI pasakojo vos išgirdęs mylimosios sutikimą tekėti, nė neįsivaizdavo, kad tiek žmonių susivilios jo pasiūlymų sudalyvauti išgalvotoje „Rožių šventėje“.

Išskirtines piršlybas Katedros aikštėje galite pamatyti čia!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)