Dvidešimtmetė mergina kilusi iš Filadelfijos, šiuo metu ji studijuoja slaugą HBCU Bowie universitete. Justina dar labai jauna, bet daug pasiekusi. Ji priklausė Amerikos komandai, kuri 2021-2022 metais vyko į Kurčiųjų olimpines Brazilijoje, kur iškovojo sidabro medalį moterų 4×100 metrų estafetės rungtyje.

„Labai vertinu galimybę suteikti negirdintiems žmonėms galimybę pasidžiaugti tomis dainomis ir patirti visą „Super Bowl“ džiaugsmą“, – prieš renginį CNBC laidai „Make It“ sakė visame pasaulyje išgarsėjusi gestų kalbos vertėja.

„Man tai ne tik galimybė pasidalinti šia patirtimi su visu pasauliu, bet ir įgalinti milijonus kurčių žmonių visoje šalyje, kurie niekada nepatyrė nieko panašaus. Labai džiaugiuosi, kad pasirodymu galėjo pasimėgauti visi, visi iki vieno“, – pridūrė ji.

J. Miles vertimo filmuota medžiaga internete tapo tikra sensacija, vien „TikTok“ platformoje ji gavo 3,5 mln. teigiamų reakcijų. Pirmadienį ji buvo peržiūrėta 15,2 mln. kartų. Ne menkesne sensacija J. Miles tapo ir tviteryje. Atsirado teigiančių, kad savo pasirodymu ji pranoko pačią Rihanną.

„Mergina pranoko pačios Rihannos pasirodymą „Super Bowl“ finale“, – parašė vienas gerbėjas.

„Super Bowl“ gestų kalbos vertėja Justina Miles tiesiog nunešė pertraukos pasirodymą“, – pareiškė kitas.

„Palaukite... Kodėl Rihannos gestų kalbos vertėja per Rihannos šou pasirodė geriau nei pati Rihanna?“, – teiravosi trečias.

Nepaisant to, kad tai buvo pirmasis J. Miles pasirodymas „Super Bowl“, interneto sensacija mergina dėl savo dainavimo įgūdžių buvo tapusi ir anksčiau.

2020 metais ji internete sukėlė tikrą audrą su savo „Crush On You“ iššūkio interpretacija, ji į gestų kalbą išvertė reperės Lil‘ Kim dainą.

Daug dėmesio sulaukęs Rihannos pasirodymas „Super Bowl“ buvo itin lauktas, nes dainininkė scenoje pasirodė po septynerių metų pertraukos. Pasirodymu akcentu tapo suapvalėjęs atlikėjos pilvukas: pasirodo, Rihanna laukiasi antrosios atžalos. „Super Bowl“ pertraukos metu skambėjo tokie atlikėjos hitai kaip „Work“, „Diamonds“, „Only Girl (In the World), „We Found Love“ ir „Pour It Up“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją