Ji pademonstravo sekėjams įspūdingo ryškumo lūpas, rašo „Dailystar“. 210 tūkst. sekėjų turinti Tara vadina save „Australijos riboto leidimo lėle Barbe“.

Seselės išsilavinimą turinti moteris jau yra išleidusi 110 tūkst. svarų plastinėms operacijoms, ji mėgsta pademonstruoti socialiniuose tinkluose savo nuolat tobulinamą kūną.

Moteris išgarsėjo, nusifilmavusi laidoje „Botched“ apie plastines operacijas.

Influencerė net penkis kartus didino krūtinę; kaip matyti iš nuotraukų, jos biustas iš tiesų išraiškingas.

Tarai koreguota nosis, įdėti implantai į sėdmenis, į veidą leista botokso injekcijų ir dėti įvairūs užpildai.

Praėjusio šeštadienio publikacijoje plastinių operacijų karalienė pademonstravo dar padidintas lūpas ir pro iškirptę šone matomą didelė krūtinę.

Gerbėjai ir sekėjai komentavo: „Tu labai graži“, „Tara, tu nuostabi“. Kažkuris iš gerbėjų parašė: „Tu esi tobula“.

Dėl ekstremalių išvaizdos pokyčių ir atvirų interviu Tara yra tapusi viena didžiausių Australijos socialinės žiniasklaidos žvaigždžių.

Neseniai Tara atskleidė skrisianti į Stambulą dar vienam kosmetinių procedūrų raundui. Moteris ketina atlikti veido jauninimo operaciją ir dar padidinti biustą. Taip nori atlikti prieštaringai vertinamą naują chirurginę procedūrą, kurios metu visam laikui pakeičiama akių spalva.

Kai kam jos išvaizda atrodo šokiruojama, bet pati Tara yra labai patenkinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)