Savo figūrą mėgstanti demonstruoti moteris „TikTok“ ir „Instagram“ platformose nuolat dalijasi mintimis, kaip jai pavyksta išlaikyti tokį jaunatvišką kūną. Po šių įrašų moteris sulaukia ir ne vieno komplimento – ji vadinama ne tik „nuostabia“, „simpatiška būtybe“, bet ir išgirsta prašymus ją vesti.

Ir nors pati savęs nelaiko didele dietų eksperte, ji sakė, kad diabetas ją privertė pakeisti mitybą. Dėl to teko nustoti valgyti mėsą, cukrų ir žuvį.

K. Jacobs nemėgsta daug angliavandenių. Pavyzdžiui, duonos, makaronų, ryžių ir įprastų bulvių. Tačiau ji labai mėgsta saldžiąsias bulves.

Kathy Jacobs

„Geriu daug migdolų pieno, nes kasdien jį naudoju kavai ir kokteiliams. Valgau daug sausainių. Ir kepu bjaurias migdolų miltų bandeles, pasaldintas stevija arba cukraus pakaitalu“, – socialiniuose tinkluose pasakojo moteris.

Beje, K. Jacobs gerą fizinę formą palaiko ir sportuodama keturis kartus per savaitę. Jai patinka sporto salė, taip pat pilvo šokių pamokos. Ji tiki ir pozityviu mąstymu apie senėjimą.

„Esu nenugalima, o ne nematoma. Atsisakau užgesinti savo švytėjimą dėl amžiaus, todėl galite nustoti man ir kitoms sakyti, kad reikia tai užgesinti“, – į sekėjus „Instagram“ paskyroje kreipėsi moteris.

Po dar vieno įrašo, kuriame moteris tiesiog gatvėje nusirengė iki siaurų apatinių, gerbėjai susimąstė ir nuolat klausia, ar jai iš tiesų ne 25-eri. Kalbėdama su užsienio naujienų portalais, moteris pasakojo, kad visada norėjo tapti modeliu, o pirmą kartą šią profesiją išbandė 80-aisiais.

Kathy Jacobs

Tačiau nors tai buvo didžiulė svajonė, jaunos merginos karjera nesusiklostė ir ji nutarė jos nebetęsti. Nedidelio ūgio K. Jacobs niekada nemanė, kad po daugelio metų ir vėl galės dirbti modeliu.

Tai ji ir vėl padarė sulaukusi 50-ies ir jau dabar pasirodo ne viename žymiame amerikiečių žurnale. Be to, ji suvaidino ir garsių rokerių „Green Day“ vaizdo klipe, kuriame vilkėjo tik bikini.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją