Pasak užsienio naujienų portalo „Investor Times“, Ch. Khan šiuo metu turi nepaprastai daug turtų. Visgi iki šio gyvenimo etapo daugelis ją žinojo tik dėl pasirodymo ant „X Faktoriaus“ scenos.

Į sceną su apnuoginta balta palaidine, plėšytais džinsais ir milžiniškomis blakstienomis lipusi mergina buvo išjuokta ne tik komisijos narių, bet ir žiūrovų. O šiandien, praėjus 14 metų nuo pasirodymo, ji visiškai kitoks žmogus.

Tačiau netikėta šlovė ir turtai staigiai neatėjo. Pasirodo, Chloe ir jos mama iš pradžių turėjo finansinių sunkumų – gyveno savivaldybės skirtame name be būtiniausių patogumų. Ji taip pat pasakojo, kad Kalėdų vakarienei valgydavo pupeles ant skrebučio, buvo rašoma thesun.co.uk.

Chloe Khan anksčiau

Pasirodžiusi garsiame šou Ch. Khan akimirksniu pasitraukė iš dėmesio centro, kol žiūrovai jos ir vėl neišvydo 2016 m. prasidėjusiame realybės šou „Celebrity Big Brother“. Ir nors šou ji nelaimėjo, į jos gyvenimą atėjo netikėta sėkmė – verslas, kelionės, pakvietimai į vakarėlius, laidas.

Dabar ji turi nekilnojamąjį turtą Londone, Dubajuje ir savo gimtajame miestelyje. Praėjusių metų duomenimis, jų vertė siekė 12 mln. svarų sterlingų. Ch. Khan net sugebėjo nupirkti savo mamai dvarą Jorkšyre už pajamas, gautas iš jai priklausančio pelningo interneto kamerų verslo.

Šiomis dienomis mergina savo gyvenimu dalijasi socialiniuose tinkluose. Jame ji rodo prabangius pirkinius, keliones ir labai dosnų vaikiną.

Chloe Khan dabar

Viename vaizdo įraše Chloe juokavo, kad jos vaikinas tikėjosi ją namuose pamatyti su juodos spalvos „Dior“ rankine, kurios vertė 7500 svarų sterlingų, tačiau iš tiesų grįžo su kur kas brangesniu pirkiniu. Vėliau ji gyrėsi deimantais papuoštu laikrodžiu bei brangiais bateliais.

Dėl šių pirkinių mergina dažnai sulaukia ir piktų komentarų. Nepaisydama to, ji ir toliau demonstruoja pavydėtiną gyvenimą.

„Mano gyvenimo būdas yra ganėtinai neįtikėtinas – tai dvarai, privatūs lėktuvai ir viskas, apie ką jaunystėje tik galėjau pasvajoti“, – sakė plastines operacijas už 50 tūkst. svarų sterlingų pasidariusi moteris.

Galbūt tai toli gražu neprimena jos vaikystės, tačiau 33-ejų Chloe puikiai pritapo prie naujojo gyvenimo. Dabar ją galima išvysti su A sąrašo įžymybėmis ir kelionėse po tokias egzotiškas šalis kaip Maldyvai ir Brazilija.

„Aš labai didžiuojuosi tuo, kaip pasikeitė mano gyvenimas, ir įrodžiau, kad visi klydo“, – sakė ji žurnalui „Closer“.

Neatpažįstamai pasikeitusi ir į gražuolę virtusi mergina sulaukia ir ją giriančių komplimentų. Tarkim, vienas vartotojas didžiavosi jos gyvenimo pasiekimais.

„Na, ji nepasiduoda ir dabar gyvena savo geriausią gyvenimą“, – komentavo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)