Modelis Erica L. Carrington paskutinę pagarbą dizaineriui Vernestui Moore‘ui atidavė prie jo karsto prieidama tarsi eitų podiumu, buvo pasipuošusi vienu iš jo kūrinių. Atsisveikinimas su mados kūrėju vyko Niuarko meno muziejuje Naujajame Džersyje lapkričio 10 dieną.

Dizaineris mirė spalio 22 dieną likus kelioms savaitėms iki 62-ojo gimtadienio.

„Manau, kad Vernestas buvo išlydėtas taip, kaip jam būtų patikę, ir tai man svarbiausia“, – „TMZ Live“ sakė modelis.

Ji vaizdo įrašu, kaip atsisveikina su bičiuliu, pasidalino instagrame ir parašė, ką jis jai reiškė: „Negaliu patikėti, kad tai paskutinis mano pasirodymas tau, todėl atsisakau patikėti. Nuo dabar podiumu eisiu ne dėl tavęs, o kartu su tavimi, nes tu amžiams liksi kartu“.


Filmuotoje medžiagoje matoma, kaip ilga sidabro spalvos suknele, kurią sukūrė V. Moore‘as, pasipuošusi E. L. Carrington tarsi podiumu žengia prie... atviro karsto. Modelis pasiuntė draugui oro bučinį, sustingo paskutinei pozai ir tada grįžo į savo vietą.

Vaizdo įrašas akimirksniu išpopuliarėjo socialiniame tinkle X, kur komentatoriai nepraleido progos pasisakyti.

„Galiu lažintis, kad neatspėsite, kur ji eina, ir kaip baigsis šis įrašas“, – teigia vienas.

„O aš maniau, kad čia mados pristatymas... Ką???“, – stebėjosi kitas.

„Kai pamačiau karstą, atvipo žandikaulis“, – pritarė dar vienas.

Kiti stojo E. L. Carrington pusėn, teigdami, kad ji atsisveikino taip, kaip iš tikrųjų būtų patikę dizaineriui.


„Jos paaiškinimas instagrame mane įtikino, juk jis buvo dizaineris. Manau, kad jam tikrai būtų patikę“, – parašė vienas.

Kitas sutinka: „Tiesiog buvo gerbiami velionio pageidavimai... Tiesą sakant, vienas geriausių atsisveikinimų, kiek teko matyti. Turint omenyje, kad jis buvo mados kūrėjas“.

E. L. Carrington „TMZ Live“ sakė, kad V. Moore‘s pats prieš mirtį su draugu pats suplanavo „trijų dienų atsisveikinimą“. Ji taip pat patikino, kad visi, kas dalyvavo ceremonijoje, puikiai suprato, ką ji daro.

„Žiūrėdama vaizdo įrašą sunkiai tramdau ašaras“, – teigia modelis ir priduria, kad prieš pasirodymą buvo labai sunku tvarkytis su emocijomis, bet sako galvoje girdėjusi V. Moore‘o drąsinimą, kad reikia susiimti ir tiesiog tai tiesiog padaryti“.

„Dariau tai dėl jo, didžiuojuosi, kad pavyko. Tai buvo didžiulė garbė“, – kalbėjo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)