Marisa Papen prieš Jesse Walkerio fotoobjektyvą stojo visiškai nuoga ir sulaukė vietinių nemalonės.

„Laisvos sielos“ modelis prieš fotoobjektyvą išsinuogina ne pirmą kartą – tai jau kone 50-oji tokia nuoga jos fotosesija, kurioje ji nei rankomis, nei plaukais nedangsto net intymių vietelių.

Fotosesijos metu, kai Marisa pozavo visiškai nuoga, o už jos buvo matyti Egipto piramidės, sulaukė netikėtų svečių – dviejų apsaugos darbuotojų.

„Stengėmės jiems paaiškinti, kad kuriame meną su didžiausia pagarba Egipto kultūrai, – užsienio žiniasklaidai kalbėjo Marisa. – Bet jie niekaip neįžvelgė bendrumo tarp meno ir nuogumo. Jų nuomone, tai – pornografija arba kažkas labai panašaus į tai.“

Modelis ir fotografas tąkart išsisuko kiekvienam apsaugos darbuotojui pasiūlydami po 15 svarų kyšį.

Išsisukę nuo bėdos, fotografas ir modelis, pasirinko kitą vietą savo fotosesijai – Luksorą. Deja, čia jų laukė dar didesni nemalonumai.

„Buvome sučiupti dar kartą. Ir taip, antrą kartą pakliuvome į daug rimtesnę bėdą“, – kalbėjo M. Papen.

Keturi apsaugos darbuotojai sučiupo „meną kūrusius“ asmenis ir nugabeno juos į artimiausią policijos komisariatą.

„Neturėjome teisės kalbėti. Jesse buvo įsakyta ištrinti visas nuotraukas“, – oasakojo M. Papen ir pridūrė, jog egiptiečiai nepatikėjo, jog porelė nespėjo padaryti nė vieno kadro, nes „dar tik tikrino apšvietimą“.

Policijos pareigūnai liepė J. Walkeriui nusirengti: vyras buvo apieškotas įtariant, kad kažkur gali slėpti antrą atminties kortelę.

Modeliui ir fotografui teko atsidurti ir belangėje. „Įsivaizdavau, jog egiptietiškas kalėjimas atrodo gerokai kitaip nei belgiškas ar apskritai vakarietiškas. Bet nė nenutuokiau, ko tikėtis. Pirmoje kalėjimo kameroje jau buvo mažiausiai dvidešimt vyrų, kai kurie gulėjo ant žemės, kiti kišo rankas per grotas, kai kurie kraujavo ir rėkė. Niekada gyvenime nebuvau nieko panašaus mačiusi“, – šokiruojančius vaizdus apibūdino Marisa.

Po kelių valandų, praleistų už grotų, Marisa ir Jesse buvo nuvesti pas teisėją.

„Toliau tęsėme „kvailų turistų“ žaidimą ir tikinome, kad nieko nesuprantame“, – pasakojo modelis.

Po apklausos jiedu buvo paleisti.

„Manau, kad padarėme kažką tokio, dėl ko Kleopatra tikrai didžiuotųsi“, – po šiurpių išgyvenimų džiaugėsi Marisa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)