Linksmybė tęsis 10 dienų. Sekmadienį, sausio 7 d., įvyko priešvestuvinė ceremonija, vadinama „Khatam Quran“. Ta proga nuotaka pasipuošė vestuviniu apdaru, kurį pasiuvo dizaineris Tehas Firdausas, skelbia people.com.

„Man didelė garbė prisidėti prie Brunėjaus princo vestuvių, – po nuotraukomis, kurias padarė Muashas Rosmanas, parašė dizaineris. – Pasigrožėkite Anisha Rosnah Adam Isa Kalebic gracija ir elegancija.“

Trečiadienį, sausio 10 d., M. Rosmanas paskelbė keletą naujų nuotraukų, kuriose nuotaka vilki kitą elegantišką T. Firdauso drabužį – baltą suknelę ilgomis rankovėmis ir vualiu.

„Princą A. Mateeną ir A. I. Kalebic palaimino artimiausi žmonės. Tėvai, broliai ir seserys bei visų gerbiami vyresnieji pažymėjo šią išskirtinę akimirką, laikydamiesi senovinių tradicijų“, – pakomentavo fotografas.

Per specialią ceremoniją, kurios metu nuotaka tepama ryžių ir kvapiųjų aliejų mišiniu, A. I. Kalebic vilkėjo ne baltos, bet raudonos spalvos drabužius, o ant galvos užsidėjo įmantrų papuošalą.

Prieš vestuves 32-ejų metų amžiaus princas paviešino pirmą bendrą nuotrauka su A. I. Kalebic, kurioje ji vilkėjo baltą švarkelį ir demonstravo įspūdingą žiedą su deimantais.

„Linkiu viso ko geriausio 2024-aisiais“, – parašė jis savo 2,4 mln. sekėjų instagrame.

Pora apsikeis įžadais ketvirtadienį, sausio 11 d., Sultono Omaro Ali Saifuddieno mečetėje. Sausio 14 d. įvyks grandiozinis banketas, kuriame dalyvaus garsių žmonių iš viso pasaulio. Žurnalas „Hello!“ spėja, kad svečių sąraše yra ir princas Williamas bei Kate Middleton, nes sultonas dalyvavo jųdviejų karališkosiose vestuvėse Vestminsterio vienuolyne 2011-aisiais.

Princas A. Mateenas yra ketvirtasis sultono Hassanalo Bolkiah sūnus ir 10-asis vaikas. Jis dažnai lydi savo tėvą oficialių renginių metu. 2022 m. rugsėjo mėnesį sultonas ir A. Mateenas dalyvavo karalienės Elžbietos II laidotuvėse, o 2023 m. gegužę sugrįžo į Londoną, kai įvyko karaliaus Karolio III karūnavimo ceremonija. Birželio mėnesį jiedu dalyvavo Jordanijoje įvykusiose karališkosiose kronprinco Husseino ir princesės Raiwa vestuvėse, į kurias buvo pakviesti ir Velso princas bei princesė.

Teigiama, kad A. Mateenas ir A. I. Kalebic susitikinėjo kelerius metus, o apie sužadėtuves sultonas pranešė 2023 m. spalio mėnesį. Remiantis laikraščio „The National“ duomenimis, nuotaka yra sultono specialiojo patarėjo Pehino Dato Isa anūkė, jaunikis – Brunėjaus karališkųjų oro pajėgų sraigtasparnio pilotas ir majoras.

Kaip praneša BBC, Brunėjaus sultonas yra vienas turtingiausių žmonių pasaulyje, o jo sūnus seniai buvo laikomas vienu trokštamiausių viengungių.

Kelios akimirkos iš vestuvių ceremonijos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)