Vakaro metu ant scenos lipo Jurga Šeduikytė. Šiltas ir saulėtas penktadienio oras leido renginio svečiams atsipūsti.


Į renginį susibūrė tokie šalyje žinomi žmonės kaip Žilvinas Grigaitis, Asta Valentaitė, Ramunė Piekautaitė, Kęstutis Verslovas, Mantas Petruškevičius, Jolanta Svirnelytė, Rimvydas Valatka, Indrė Makaraitytė ir daugelis kitų.

Penktadienio rytą Prancūzijos Nacionalinės šventės proga ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis sveikino šios šalies premjerą Edouardą Philippę ir visus Prancūzijos žmones.

„Lietuvos ir Prancūzijos bendradarbiavimas remiasi bendromis vertybėmis ir gilia partneryste. Šiandien, kai Europos Sąjunga vis dar susiduria su iššūkiais ir sudėtingais uždaviniais, glaudūs mūsų dvišaliai santykiai tampa kaip niekada svarbūs.

Turime taip pat siekti, kad ES būtų stipri, vieninga ir tvirtomis vertybėmis grįsta Bendrija. Džiaugiuosi, kad mūsų šalys laikosi panašios vizijos ir nuoširdžiai tikiuosi, jog ir toliau gilės ryšiai tarp mūsų valstybių, tarp mūsų žmonių“, - sveikinimo kalboje sakė Vyriausybės vadovas S. Skvernelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)