19-metis Blanco – pernai Italijai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovavęs atlikėjas, kartu su Mahmoodu atlikęs šeštoje vietoje atsidūrusią dainą „Brividi“.

Prieš porą dienų popscenos žvaigždė specialiojo svečio statusu pasirodė Sanremo muzikos festivalyje. Deja, atlikti dainos taip, kaip buvo suplanuota, nepavyko, rašo metro.co.uk.

Antradienį į sceną įžengęs Blanco turėjo atlikti naujausią savo kūrinį „L’Isola Delle Rose“.

Dainai dar kaip reikiant nė neįsibėgėjus, Blanco akivaizdžiai susinervino, o po sekundės leido sau scenoje išlieti sukilusį susierzinimą.

Atlikėjas trypė kojomis, spardė sceną puošusias gėles, ir svaidė į grindis dekoracijas.

Kai daina baigėsi, publika davė suprasti, kaip vertina prieš jų akis įvykusį spektaklį: žmonės pradėjo švilpti. Blanco gi puolė vedėjui aiškinti, kad negirdėjo savo balso per ausines.

Koncertą vedęs Amadeus konstatavo, kad dainininkas sukėlė baisų chaosą, ir pasiūlė jam pasirodyti vėliau.

Italijos artistai, žinoma, viliasi pasirodyti ir „Eurovizijoje 2023“, šiais metais Liverpulyje įvyksiančiame populiariajame dainų konkurse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją