Chloe Liem didžiuodamasi demonstruoja ekstravagantišką savo gyvenseną, perka brangias dizainerių rankines, papuošalus, pietauja su turtingomis draugėmis prabangiuose restoranuose.

Viename vaizdo įraše ji teigė per dieną išleidžianti daugiau nei 3 tūkst. dolerių.

Mergina pasakojo, kaip „neplanuotai“ išleido 5 tūkstančius dolerių: „Ryte užsukau į „Cartier“, neketindama nieko pirkti. Užtikrinu – tik norėjau paprašyti pasiaurinti apyrankę, nes ji man laisvoka, na bet pažiūrėjau vieną kitą papuošalą ir galiausiai išleidau 5 tūkstančius auskarams.“

Chloe pietavo su keturiomis draugėmis „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintame restorane „Imperial Treasure“, ten išleido 800 dolerių.

Pigiausias dalykas, kurį tą dieną pirko universiteto studentė, buvo desertai garsioje desertinėje „Marmalade Pantry“, kurie kainavo 25 dolerius.

Įrašo pabaigoje Chloe pareiškė viską, ką nusiperka, laiko dykai gautais dalykais, nes tai – ne jos pinigai.

„Važinėju su tėvų mašina, todėl man tai nekainuoja, kaip ir visa kita, ką išleidžiu, kadangi už viską moku tėčio kreditine kortele“, – sakė ji.

Kaip matyti iš komentarų, daugelis pavydi Chloe tokio gyvenimo.

„Jei turėčiau turtingus tėvus, tikrai niekur nedirbčiau“, – pakomentavo sekėja.

Daugelis rašė irgi norintys būti išlaikomi turtingų tėvų.

Kiti mėgino juokauti ir lygino Cgloe gyvenimą su savo gyvenimu. „Dabar galiu sau leisti tik desertą už 25 dolerius“, – rašė viena gerbėja.

Kita įrašė Chloe pakomentavo, koks turtų būti turtingų tėvų dukters „pradinis rinkinys“: „Neginčijamas dalykas – turtingas tėvas, jei nori nedirbti. Jis turėtų būti nekilnojamojo turto magnatas, finansų brokeris arba galima pristatyti paslaptingiau – valdo šeimos verslą.“

Mergina sako, kad reikia mokytis privačioje mokykloje ir bendrauti su panašios socialinės padėties žmonėmis, o 16 m. turi turėti „turtingos mergaitės apyrankių šventąją trejybę“.

Pasak Chloe, turtingos merginos šuo turi būti mažas, kad tilptų į „Birkin 35“ rankinę – Pomeranijos špicų ar čihuahua veislės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją