A.Linikova, kuri bandė susidraugauti su Ukrainos atstove Viktorija Apanasenko ir apsimetė nesuprantanti, kodėl buvo atstumta, šiuo metu keliauja. Tačiau rusė neslepia, kad nenori atskleisti, kur šiuo metu tiksliai yra.

„Kai kuriais momentais tikrai bijojau dėl savo gyvybės, nes man buvo grasinama fiziniu susidorojimu, jei dar išdrįsiu išeiti į sceną. Paskui šiek tiek nusiraminau, nes supratau, kad tokie žodžiai neturi realios galios. Dabar keliauju po Ameriką ir saugumo sumetimais neatskleidžiu tikslių savo koordinačių“, – Rusijos žiniasklaidai sakė A. Linikova.

Ji taip pat pripažino, kad jai teko samdyti apsaugą. Ji tvirtino, kad taip bandė apsisaugoti nuo „neadekvačių gerbėjų“. Dabar ji toliau svajoja apie modelio karjerą ir nepaliauja kartoti, kad jos nesėkmė „Mis Visatos“ konkurse turėjo „grynai politinį atspalvį“. Pasak A. Linikovos, jos pasirodymas buvo „aukščiausio lygio“.

„Mis Visata“ – konkurso skandalai

Sausio 14 dieną, kai rusų modelis A. Linikova iškilmingai žingsniavo podiumu, Rusijos pajėgos smogė daugiabučiui namui Dnipre. Modelis susilaukė daug kritikos, nes tuo metu kaip tik šypsojosi prieš kameras, vilkėdama kraujo spalvos suknelę. Netrukus paaiškėjo ir tai, kaip rusė elgėsi už scenos ribų. Ji lakstė paskui ukrainietę ir vis bandė su ja nusifotografuoti. O visas merginas, kurios nenorėjo stovėti šalia jos, A. Linikova vadino „rasistėmis“.

Grožio konkursą laimėjo amerikietė R`Bonney Gabriel. Rusijos atstovė nepateko tarp 16 geriausiųjų, o ukrainietė V. Apanasenko pelnė vieną iš aukščiausių apdovanojimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)