Jessy Kirkpatrick nepriskiria savęs jokiai lyčiai (nebinarinė asmenybė). Ji turi nosies šnervių ir pertvaros plėtiklius, daugybę įvertų auskarų aplink lūpas, į liežuvį, ištemptus ausų spenelius bei silikoninius ragus imituojančius implantus.

27 m. moteris taip pat turi ant veido ir ant kaklo didelių tatuiruočių.

„Žmonės sako, kad taip atrodydama keliausiu į pragarą, kad sudarkiau savo kūną, teigia, kad atrodau baisai ir esu nenormali, – interviu teigė Jessy.

Bet tokios kalbos negąsdina tinklaraštininkės, ji mielai paaiškino, kodėl ryžosi tokioms transformacijoms.

Jessy Kirkpatrick

„Modifikuoju savo kūną, nes tai teikia man pasitikėjimo savimi, – pareiškė tinklaraštininkė. – Su šiomis modifikacijomis jaučiuosi graži, stipri. Visą ligšiolinį gyvenimą kenčiau patyčias, o dabar jaučiuosi laiminga – vėl jaučiuosi graži, o anksčiau jaučiausi pasišlykštėtina, bjauri.“

Senose nuotraukose matyti, kad paauglystėje Jessy buvo žydraakė su rusvais plaukais. Bet jau 16 m. nepasitenkinimas savo kūnu paskatino išvaizdos pokyčiams.

„Mama iš pradžių prieštaravo, jai atrodė, kad modifikacijos sugadins mano ateitį, kad visą gyvenimą iš manęs šaipysis, – pasakojo Jessy. – Išprašiau dviejų mažyčių auskarų ant kūno, o vėliau visko daugėjo. Kartais jai neramu, kad mano pokyčiai ekstremalūs, nors ji mane myli ir besąlygiškai manimi tiki.“

Kiti šeimos nariai irgi ją palaiko: „Broliui mano pokyčiai atrodo kieti, o tėčio nuomonė dažniausiai būna tokia, kaip mamos.“

Jessy Kirkpatrick

Ekstravagantiška išvaizda iki šiol nė karto nesutrukdė Jessy įsidarbinti, visi darbdaviai supranta saviraiškos poreikį.

Ji sako niekada neturėjusi sunkumų darbindamasi, tiesiog pasipuošia kuklesniais papuošalais. Tiesa, ji neatmeta tikimybės, kad didelėje kompanijoje įsidarbinti būtų sudėtingiau.

Palaikoma artimųjų Jessy planuoja daugiau modifikacijų ateityje: „Galvoju apie akių obuolių tatuiruotes, skarifikaciją, liežuvio tatuiruotes, dar didesnes nosies šnerves, nosies pertvarą ir 13 cm ausų spenelius.“

Į aršią kritiką, kurios kartais sulaukia internete, Jessy nekreipia dėmesio. „Aš taip suprantu grožį, neketinu teisintis dėl jo ar dėl to, kokia esu“, – pabrėžė Jessy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)