Benu tapęs anksčiau Yvanne buvęs asmuo pokyčiams pasiryžo 23-erių. „Niekada nebuvau tipinė mergaitė. Kai tik pradėjau mąstyti, rožinė man tapo nepriimtina“, - patikino B. Melzeris. Kaip rašo time.com, pagaliau jis jaučiasi patogiai savo kūne.

„Tai aš, esu labai laimingas toks, kokiu tapau“, - tikino jis. „Mano išorė ir vidus pagaliau dera, štai kodėl man nėra gėda apie tai kalbėti“, - pridūrė B. Mezleris. Jis papasakojo, kaip išdrįso pasidalinti savo istorija ir netgi sudalyvauti žurnalo viršelio konkurse.

„Daugelis manęs klausia, kodėl tai darau, kodėl viešinu savo istoriją, atsakyti į šį klausimą nėra paprasta. Kai buvau toje situacijoje, neturėjau su kuo pasikalbėti, neturėjau kam užduoti visų šių klausimų. Štai ką noriu daryti, noriu parodyti visuomenei veidą, atsakyti į žmonėms kylančius klausimus, jei atsiras bent vienas žmogus, kuriam galėsiu padėti, tai jau bus sėkmė“, - samprotavo jis.

2015 m. amerikietiška „Men’s Health” žurnalo versija vos per plauką liko be translyčio nuotraukos ant viršelio, kai translytis kultūristas Aydianas Dowlingas dalyvavo viršelio konkurse. Nors redaktoriaus sprendimu jis konkurso nelaimėjo, jo surinktų skaitytojų balsų skaičius siekė 72 tūkst. ir A. Dowlingas kartu su kitais į finalą patekusiais laimingaisiais atsidūrė ant specialaus žurnalo numerio viršelio.

„Gyvenimas yra pašėlęs, sulaukiu daugiau dėmesio, jaučiu didelę atsakomybę atstovaudamas translyčių bendruomenei žiniasklaidoje“, - patikino A. Dowlingas. „Žinoma, jaučiu spaudimą, tačiau stengiuosi šviestis ir mėginu išlikti ištikimas tam, ką stengiuosi daryti bendruomenės labui jau ketverius ar penkerius metus“, - patikino jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)