Daugiau nei pusę milijono sekėjų „Instagram“ tinkle turinti Shashaeile skelbia nuotraukas internete, kad pareklamuotų savo internetinę drabužių parduotuvę.

Tačiau jos nuotraukos yra stipriai apdorotos kompiuterinėmis programomis, ir daugelyje jų korėjiečių gražuolė atrodo nenatūraliai, pavyzdžiui, turi neproporcingai ilgas galūnes, itin mažą galvą ir aštrų V formos smakrą, rašo dailymail.co.uk.

Maža to, ji stebina itin pūstomis krūtimis, siauru liemeniu ir klaikiai ilgu kaklu.

Tokios Shashaeile nuotraukos sulaukė pašaipų bangos – šimtai žmonių užplūdo jos paskyrą, sarkastiškai komentuodami jos išvaizdą.

„Ji tokia natūrali ir tikra, aš ją myliu!!! – ironizavo vienas sekėjas.


„Labai noriu pamatyti, kaip ji atrodo be filtrų ir redagavimo“, – rašė kitas.

Daugybė gerbėjų atkreipė dėmesį į tai, kad daugelyje modelio nuotraukų ir vaizdo įrašų fonas yra iškraipytas, o tai akivaizdus ženklas, kad nuotraukos buvo smarkiai redaguotos.

„Ji tarsi motina Visata, pati aplink save iškreipianti laiką ir erdvę“, – juokėsi vienas iš komentatorių

„Tik pažiūrėkite į jos iškraipytą realybę, kokia karalienė“, – rašė kitas.

Vėliau Shashaeile buvo priversta moderuoti visus savo puslapio komentarus, kad žmonės nesityčiotų iš jos deformuotos išvaizdos.


Pietų Korėja garsėja vienais griežčiausių grožio standartų pasaulyje ir yra vertinama dėl pažangiausių plastinės chirurgijos procedūrų ir veido odos priežiūros.

Vieni iš fizinių bruožų, kurie šioje šalyje laikomi itin dailiais, yra V formos žandikaulis, šviesi oda, dvigubi akių vokai, plona, aukšta nosis ir smulkus veidas.

Smulkiais veidais garsėja nemažai Pietų Korėjos garsenybių, tarp jų aktorė Kim Tae-hee, merginų grupės „Itzy“ narė Shin Yuna ir aktorius Cha Eun-woo.


Anot statistikos, Pietų Korėjoje beveik 25 proc. 19 – 29 metų amžiaus moterų yra pasidariusios plastinę operaciją.

Nerealistiški grožio standartai šioje šalyje sulaukia daug kritikos, ypač iš feminisčių grupių.

Praėjusiais metais dėl kilusio visuomenės pasipiktinimo buvo nutrauktas populiarus plastinės chirurgijos realybės šou.

Televizijos šou, pavadinimu „Let Me In“ („Įsileiskite“), žmonės prašydavo atlikti jiems plastinę operaciją, kad jie galėtų pagerinti savo gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją