Didžiojoje Britanijoje išdygo rožinė dizainerių Dame Zandra Rhodes ir Andrew Logano eglutė. Išskirtinės spalvos eglutę dizainerė išpuošė rankų darbo žaisliukais.

Rožinę eglutę puošia ne tik tradicinės, apvalios formos, žaisliukai, kurių viduje galima rasti net ir mažų žaislinių automobilų, bet ir paukšteliai bei daugybė popierinių girliandų.

Kai kurie londoniečiai Kalėdas pasitinka su eglute, papuošta vaistais, jų dėžutėmis ir buteliukais. O kiti - eglute iš skėčių!

Tokijuje, Japonijoje, išdygo balta it sniegas kalėdų eglutė. Beje, šios eglutės nepuošia jokie žaisliukai. Kas vakarą balta eglutė sukuria tikrą šou: pusę valandos intensyviai keičiamas apšvietimas ir ji sužimba įvairiausiomis spalvomis.

Estai į kalėdų laukimą pažvelgė itin išradingai - sukūrė eglutę iš senų namų langų. Kampuota eglutė švyti įvairiomis spalvomis. O Beiruto gyventojai tradicinę eglutę pakeitė itin modernia ir jos formas sukūrė šviečiančiomis juostelėmis.

Dar daugiau eglučių, kurias dizaineriai konstravo iš dėžučių, padėklų indams ir kitokių keistų daiktų - nuotraukų galerijoje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)