Australė Annie Knight, nemenkai užsidirbanti iš turinio, kurį demonstruoja per „OnlyFans“, savo „TikTok“ paskyroje nutarė papasakoti apie keisčiausius pageidavimus, kurių kartais sulaukia iš prenumeratorių, rašo „Daily Mail“.

„Beprotiškiausias prašymas buvo perskaityti trijų puslapių ilgio scenarijų primenantį rašinį“, – sakė 26-erių metų gražuolė.

„Visą tą reikalą, ko gero, būtų tekę filmuoti kokias tris valandas, nes rašinys buvo be galo smulkmeniškas“, – toliau kalbėjo ji.

„Pagal scenarijų turėjau būti to vyruko geriausio draugo žmona ir jis turėjo pas mane ateiti, kad padėtų kažką padaryti. Geriausio draugo atseit nebuvo namuose, o aš – toji žmona – labai to vaikino įsigeidžiau“, – dėstė A. Knight.

Ji sakė neniekinanti vyruko už tai, kad norėjo išvysti ją ypač specifinės fantazijos inscenizacijoje, tačiau jo pageidavimą vis dėlto atmetė, kadangi scenarijus buvo pernelyg išsamus.

„Nesu tokia gera aktorė“, – paaiškino ji ir pridūrė, kad už pageidavimo patenkinimą vyrukas jai žadėjo net 500 dolerių.

Kitame vaizdo įraše ilgakojė blondinė papasakojo apie pageidavimą, kuris jai pasirodė dar keistesnis.

„Ką tik turėjau nusifilmuoti vaidindama vyrą nubundantį moters kūne“, – prisipažino ji ir palygino tokią situaciją su filmo „Keistas penktadienis“ („Freaky Friday“) siužetu.

Visiškai neseniai A. Knight viešėjo radijo laidoje „The Kyle and Jackie O Show“ ir noriai leidosi į kalbas apie suaugusiųjų žaidimėlius, be to, pasigyrė per metus permiegojusi su 300 vyrų ir moterų.

„Esu pasiruošusi išmėginti viską“, – patikino ji ir pridūrė, kad šiaip jau per „OnlyFans“ ji faktiškai ir daro beveik viską.

A. Knight prisipažino per vieną dieną galinti pasimylėti su penkiais asmenimis. Vyrų, su kuriais „išdykauja“, ji, kaip pati sakė, susiranda per pažinčių programėles, be to, žinoma, turi ir reguliarių sugulovų sąrašiuką.

„Tai suteikia man jėgų, – nurodė ji. – Seksas gerina mano savijautą. Aišku, tokia ir yra jo paskirtis.“

Pokalbiui įsibėgėjus gražuolė ėmė su užmoju pasakoti, kaip mylėjosi su vienu neįtikėtinai turtingu vyru, kuris, kaip paaiškėjo, buvo ne tik didžiulių turtų, bet ir įspūdingo organo savininkas.

Toliau – dar gražiau: A. Knight nesusilakė nepasigyrusi, kaip užsiėmė seksu po stalu restorane.

„Po pietų pasijutome nusiteikę desertui“, – pašmaikštavo ji.

Seksbomba iš Australijos prisipažino, kad kartais būdama tarp žmonių taip stipriai įsigeidžia pasimylėti, kad nusitempia meilužį į tualetą kur nors netoliese ir numalšina sukilusią aistrą – kitaip, esą, tiesiog negali.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)