Grace Victory, kuri „YouTube“ kanale patarinėja grožio ir kūno įvaizdžio klausimais, COVID-19 susirgo prieš dvi savaites. Tuomet ji dar laukėsi savo pirmosios atžalos.

Trisdešimtmetei socialinės žiniasklaidos žvaigždei iš pradžių pasireiškė švelnūs simptomai, tačiau netrukus jos būklė pradėjo blogėti.

Nors sūnus gimti turėjo tik vasarį, sunerimę gydytojai nusprendė gimdymą paankstinti, nes priešingu atveju vaisiui būtų kilęs pavojus.

Mažylis, kurio ji susilaukė su savo vaikinu Lee, pasaulį išvydo Kalėdų išvakarėse, o Grace buvo perkelta į intensyviosios priežiūros skyrių, jai sukelta dirbtinė koma.

Grace instagramo paskyroje skelbiamame pranešime garsenybės šeima su gerbėjais dalijasi naujausia informacija apie moters sveikatos būklę.

„Kaip jau žinote, Kalėdų išvakarėse Grace susilaukė sūnaus, nuostabaus mažo berniuko, kuris, laimei, jaučiasi gerai. Jis tiesiog nuostabus. Mes labai jį mylime. Prieš dvi savaites Grace susirgo COVID-19, nors jos simptomai iš pradžių ir buvo gana lengvi, netrukus būklė ėmė kiekvieną dieną blogėti. Gydytojai nusprendė gimdymą paspartinti dėl vaisiui kilusio pavojaus. Pirmą Kalėdų dieną Grace atsidūrė intensyviosios terapijos skyriuje, nes kilo problemų su kvėpavimu. Ten ir nuspręsta sukelti dirbtinę komą, kad jos kūnas galėtų pailsėti ir atgauti jėgas“, – teigiama išplatintame pareiškime.

Pareiškime priduriama, kad moters būklė „šiuo metu stabili“, ir prašoma gerbėjų už ją melstis.

„Mes ją labai mylime, tikime, kad ji įveiks šiuos sunkumus ir taps dar stipresnė nei buvo. Ji visą savo gyvenimą skyrė pagalbai kitiems, o dabar mes prašome jų pagalbos maldomis už jos sveikatą“, – pridūrė artimieji. Komentarų skiltyje gerbėjai jai aktyviai linki kuo greičiau pasveikti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)