Dar daugiau žmonių pripažino, kad smagūs įmonių pobūviai suteikia galimybę pasibučiuoti su savo kolega ir šį bučinį užlaikyti, rašo independent.co.uk.

2 tūkst. britų apklausa, kurią surengė apatinio trikotažo parduotuvių tinklas „Ann Summers“, atskleidė, kad per kalėdinius vakarėlius dažniausiai glamonėjasi, pasimyli su savo kolega ar stipriai nusigeria informacinių technologijų ir žmogiškųjų išteklių specialistai: atitinkamai 63 ir 56 proc.

Rečiausiai tokiems nuotykiams ryžtasi švietimo (27 proc. ) ir sveikatos (29 proc.) sričių darbuotojai.

Tyrimas taip pat nustatė vietas, kuriose darbuotojai dažniausiai užsiima seksu. Ketvirtadalis renkasi tokią „romantišką“ aplinką kaip automobilių stovėjimo aikštelė, o penktadalis – konferencijų kambarį.
Dar 18 proc. darbuotojų aistrą išlieja daiktų saugojimo kambariukuose.
Veikiausiai visai nebūgštaudami dėl sąžinės priekaištų ir visus metus galinčių užplūsti prisiminimų, 15 proc. žmonių pasimyli ant savo pačių darbo stalo.

Kas dešimtas darbuotojas lytinių santykių su kolega turi biuro virtuvėlėje, o 8 proc. – ant biuro biliardo stalo.

Iš tyrimo taip pat galima spręsti, kad įmonių vadovai nėra tie, kurie savo darbuotojams rodytų blogą pavyzdį: seksu su kolega užsiima 65 proc. skyrių vadovų ir tik 28 proc. direktorių ir 26 proc. jaunesniųjų darbuotojų.

Profesijos, kurių atstovai dažniausiai glamonėjasi, pasimyli ar nusigeria per kalėdinius vakarėlius:

1. Informacinės technologijos (76%)
2. Teisė (74%)
3. Žmogiškieji ištekliai (72%)
4. Transportas ir logistika (72%)
5. Finansai (71%)
6. Žiniasklada ir rinkodara (68%)
7. Pardavimai (67%)
8. Verslo administravimas (57%)
9. Sveikata (52%)
10. Švietimas (45%)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)