„Pagalvojau, kad labiausiai moku vaikščioti ir rašyti, tai pasitelkęs GPS ir programėlę, išvaikščiojau, ką galvoju. Maždaug 7 kilometrai meilės“, — pakomentavo Mantas. Jis per kelių valandų maršrutą sudėliojo žodžius „Ieva, myliu tave“.

„Tokį užrašą norėjau padaryti jau seniai. Tik nežinojau kaip. Po to internete suradau panašų atvejį, kai vaikinas užsienyje išvaikščiojo piršlybų frazę, – DELFI pasakojo M. Bartuševičius. – Man pradžioje sekėsi gana sunkiai. Turėjau nemažai pasitreniruoti, kaip reikia rašyti žodžius. Be to, reikėjo rasti atvirą ir didelį plotą.“
Mantas Bartuševičius padarė romantišką siurprizą širdies draugei Ievai Kvietinskaitei

Vaikinas savo jausmams išreikšti pasirinko didžiulę pievą, esančią Kauno rajone, netoli savo gimtosios Vilkijos.

„Iš tiesų ši frazė nėra visiškai tiksliai išvaikščiota. Nes pagal programėlę, kurią naudoju, būtų išėjusi labai kreiva frazė. Palydovas neišlaiko tiesios linijos. Žodžius dėliojau vaikščiodamas ir stabdydamas programėlę reikiamuose taškuose, kad išlaikyti tiesią liniją aiškioms raidėms sudėlioti“, – paaiškino jis.

Kelias valandas siurprizą savo širdies draugei ruošęs vaikinas kelioms valandoms turėjo grįžti namo, nes išsikrovė jo telefonas.

„Ilgokai užtrukau. Vaikščiojau apie pusantros valandos, tada grįžau namo pasikrauti telefono, ir vėl važiavau į pievą. Iš viso vaikščiojau apie tris valandas“, – išdavė savo romantiškos staigmenos detales M. Bartuševičius.

Šį siurprizą mylimajai jis ruošė be jokios progos. „Tiesiog buvau jos labai pasiilgęs, nesimatėme visą dieną“, – sakė jis.

Natūralu, kad šis romantiškas gestas sujaudino jo mylimą merginą. „Ji jau buvo pradėjusi nerimauti, kur aš esu dingęs, kad jai nerašau. Bet kai pamatė rezultatą, liko labai patenkinta“, – džiaugėsi Mantas.
Mantas Bartuševičius padarė romantišką siurprizą širdies draugei Ievai Kvietinskaitei
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)