Visas į sąrašą įtrauktas taisykles netrukus ištekėsianti Jasmine Cruz pataria vertinti labai rimtai. Paviešintas vaizdo įrašas, kuriame moteris kreipiasi į būsimus vestuvių svečius, jau peržiūrėtas milijonus kartų.

„Tendenciją [taip elgtis] pastebėjau vos tik pradėjusi ruoštis vestuvėms. Kadangi ir pati svarsčiau apie tam tikrus dalykus, nutariau pasielgti analogiškai ir sukurti įrašą „TikTok“, – paaiškino portalo „People“ kalbinta J. Cruz. – Esu iš tų, kurios apie vestuves svajoja nuo vaikystės. Taigi, esu susikūrusi tos dienos viziją. Turėtos skirtingos idėjos galop virto taisyklėmis, apie kurias nutariau papasakoti.“

Vaizdo įraše moteris paaiškino, kad yra susižadėjusi ir norėtų pranešti apie tam tikrus nurodymus, kurių bus privaloma laikytis per dar šiemet įvyksiančias jos vestuves. Nurodymai, apie kuriuos J. Cruz užsiminė, buvo surašyti į tvarkingą sąrašą, rodomą ekrane visą laiką, kol trunka epizodas.

„Jokių vaikų (numatytos tik kelios išimtys)“, – skelbia pirma taisyklė.

„Nuo jos ir pradėkime, kadangi kone visi tuoj pat ima piktintis. Taigi, jokių vaikų, – kalba būsima nuotaka. – Nenoriu, kad aplinkui zuitų neprižiūrimi vaikai, į kuriuos tėvai net dėmesio nekreiptų. Šito tikrai nebus.“

Aiškindama, kas galėtų būti toks kelios skliausteliuose paminėtos išimtys, J. Cruz nurodė, kad tai yra jos broliai ir seserys, kuriems dar nėra 15-os. Dar, esą, vaikus bus leista atsivesti tiems svečiams, kurie gyvena toli nuo miesto ir negali susirasti auklių.

„Tačiau vaikus jie privalės prižiūrėti“, – pridūrė J. Cruz.

J. Cruz prisipažino, kad vienas šeimos narys suabejojo taisyklės dėl vaikų prasmingumu, bet abejojo, tiktai kol suprato, kaip ją išbraukus išauga sąskaitos – dabar visi taisyklei pritaria.

Joks svečias neturi teisės atvykti į vestuves apsirengęs baltai – tai dar viena taisyklė. Ją perskaičiusi J. Cruz įspėjo: „Pamergėms jau atskirai nurodyta suversti ant [baltai apsirengusio svečio] visą butelį raudonojo vyno, todėl verčiau taip nesielkite.“

J. Cruz paminėjo ir tai, kad drabužius pamergės gali išsirinkti pačios, bet tiktai tos spalvos, kurią jinai nurodė.

„Jei nesate kviečiami, vadinasi, nesate pageidaujami, – perskaitė J. Cruz dar vieną taisyklę. – Kvietimuose ketinu labai aiškiai nurodyti, kiek kompanionų gali jus lydėti. Nekvieskite į mano vestuves atsitiktinių žmonių.“

Būsima nuotaka pranešė, kad teks apsieiti be keliaraiščio ritualo, nes tai, esą, šlykštu.

„Ir taip jau teks visų akivaizdoje pabučiuoti vyrą. Negi dar norite, kad paskui jis palystų man po suknele ir apsimestų, kad...“ – piktinosi J. Cruz vaizduodama, kad ją supykina vien nuo tokios minties.

Paklausta, kaip vertina reakciją, kurią sukėlė „TikTok“ paskelbtas aiškinamasis vaizdo įrašas, J. Cruz pasakė: „Tokio ažiotažo nesitikėjau. Epizodus keliu tiktai dėl pramogos ir kartais jie būna peržiūrimi porą tūkstančių kartų, bet kitą dieną nieks jais nebesidomi.“

J. Cruz pridūrė, kad ją šokiravo įrašo išpopuliarėjimo tempas, be to, ji stebisi, kad šitoks skaičius žmonių piktinasi tuo, kas, jos galva, yra padiktuota sveiko proto, tarkim, nurodymas nesirengti baltai arba nesivesti į vestuves būrio žmonių.

Kadangi viename vaizdo įraše visų taisyklių aptarti nepavyko, teko kurti antrą. Jame J. Cruz perspėja, kad visos pamergės priklauso LGBTQ bendruomenei, ir praneša, kad viską kontroliuoti pavesta mamai.

„Nenoriu, kad kiekvienas kvaršintų man galvą klausimais, kuri dėti tą, kur dėti aną. Klauskite mamos“, – nurodė būsima nuotaka.

J. Cruz taip pat paragino būsimų vestuvių svečius nesivaržyti ir naudotis atviru baru.

„Už atvirą barą sumokėta daug pinigų... Noriu, kad pasigertumėte“, – pareiškė ji, tačiau tuoj pat pridūrė, kad nė vienam nebus leista vairuoti apsvaigusiam.

Tai, aišku, dar viena iš numatytų taisyklių. Svečiai, esą, galės palikti nuosavus automobilius prie namo, kuriame bus surengtas vestuvių pokylis.

„Aptarnaujantys asmenys, baigę savo darbą, bus traktuojami kaip svečiai, – nurodė J. Cruz pereidama prie tolesnės taisyklės. – Jie galės valgyti, gerti, bet tik nenusigerti, kol nebus atlikti darbai. Jie galės pasiimti lauktuvių – ką tiktai norės. Jie taip pat bus svečiai.“

Milžiniško dėmesio socialiniame tinkle sulaukusias taisykles J. Cruz užbaigė draudimu pranešti ką nors „stulbinančio ir netikėto“.

„Jei laukiatės, pasistenkite apie tai patylėti. Jei norite pasipiršti, susilaikykite. Neikite į mano vestuves atiminėti dėmesio iš manęs ir mano vyro, – paprašė J. Cruz. – Be to, pasistenkite neturėti reikalų su mano pamergėmis: jos tikros raganos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)