Sąrašas buvo paskelbtas trečiadienį, spalio 18 d.

92-oje vietoje puikuojasi Danielle Laidley – moterimi save laikantis biologinis vyras, informuoja washingtonexaminer.com. D. Laidley anksčiau žaidė australiškąjį futbolą ir treniravo keletą komandų, o „Maxim“ sąraše atsidūrė už nuopelnus Australiškojo futbolo lygai bei translytinį aktyvizmą.


Žurnalo sprendimą sukritikavo Riley Gaines, kovojanti už tai, kad translytėms moterims nebūtų leidžiama varžytis moterų sporte.

„Kaip nusigyvenome iki to, kad įmonės / įstaigos / leidiniai gali šitaip elgtis, nebijodami priešiškos reakcijos“, – socialiniame tinkle X parašė ji.

„Maxim“ sąrašo viršuje – aktorė Margot Robbie, neseniai suvaidinusi pelningiausiame 2023-iųjų filme „Barbė“ („Barbie“). Šios pozicijos ji neužleidžia antrus metus iš eilės, o iš viso seksualiausia moterimi buvo išrinkta net keturis kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją