Šią staigmeną surengė garsus amerikiečių reperis Yatta Don DaDa CLK HitMan, kuris, kaip praneša užsienio žiniasklaida, kalėjime atlieka 12 metų laisvės atėmimo bausmę. Visgi tai jam nesutrukdė mylimajai padaryti staigmenos ir pasipiršti net už grotų.

„Jei jis norėtų, jis tai padarytų! Nesvarbu, koks atstumas, jis vis tiek tai padarė“, – buvo rašoma prie į „TikTok“ platformą įkelto vaizdo įrašo.

Jame matyti, kaip šalia upės stovi didelė širdelė, kuri papuošta baltomis rožėmis, o šalia jos iškloti žiedlapiai, tulpės, iš pinigų padarytas laiptelis bei didžiulis šviečiantis užrašas „Tekėk už manęs“. Šalia jo – kompiuterio ekranas, kuriame matosi kalėjime sėdintis reperis.

Jam kalbant fone grojo smuikininkė, o mylimajai sutikus su pasiūlymu, netikėtai iššovė fejerverkai.


Šis vaizdo įrašas kaip mat išpopuliarėjo ir jau dabar turi 3,4 mln. peržiūrų. Ir nors daliai internautų šis kalinio sumanymas padarė didelį įspūdį, kiti nebuvo tikri, ar viskas nuoširdu.

„Aš esu vieniša ir įprastai tokie dalykai mane priverstų verkti, bet ar tai daroma iš kalėjimo? Ne, šiuo atveju man viskas gerai, tikrai neverksiu“, – kritikavo viena moteris.

Dar viena pridūrė, kad šį poelgį būtų galima apibūdinti kaip santykiuose esančią „raudoną vėliavėlę“.

„Kyla konfliktas tarp žodžių „jei jis norėtų, jis tai padarytų“ ir „jis sėdi kalėjime“, – rašė kita internautė.

Netrukus šiuo vaizdo įrašu savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo ir už grotų sėdintis reperis. Jis nuoširdžiai džiaugėsi, kad mylimoji jam pasakė „taip“ ir juokavo, jog dabar ji bus jo „nusikaltimo partnerė, kol juos mirtis išskirs.“

„Niekada gyvenime nejaučiau tokios nuoširdžios meilės ir palaikymo iš niekieno, išskyrus močiutę, niekas manęs taip nuoširdžiai nemylėjo, kaip tu, mažyte, ir dėl šios priežasties nusprendžiau niekada tavęs nepaleisti“, – prie vaizdo įrašo apie savo sužadėtinę kalbėjo reperis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)