Rachelle Friedman Chapman (29 m.) susitrenkė galvą ir susižeidė stuburą, todėl nuo krūtinės ją suparalyžiavo, informuoja dailymail.co.uk.

Per penkerius metus jos gyvenime įvyko daug permainų. Ji ištekėjo už 32 m. Chriso Chapmano, surogatinės motinos padedami jie susilaukė dukters, o neseniai moteris išdrįso dalyvauti akcijoje ir pozuoti su apatiniais.

Rachelle tikrai ne visada turėjo tiek pasitikėjimo savimi. Po nelaimės, dėl kurios ji nekaltina draugės, moters pasitikėjimas savimi susvyravo, nes nepažįstami žmonės internete rašė apie ją įžeidžiamus komentarus.

„Staiga supratau, jog yra žmonių, kuriems atrodau nebetinkama pasimatymams. Tada imi žiūrėti į save ir galvoti: „man tai nepatinka, tai nepatinka“, – pasakojo ji.

Tačiau 2011 m. Rachelle ištekėjo, o po dviejų mėnesių surogatinė motina pagimdė jos dukterį.

Kūdikio auginimas buvo didelis džiaugsmas, bet reikalavo daug pastangų – sutuoktiniai užsakė specialius baldus, kad ji galėtų pakeisti dukrai sauskelnes ir paguldyti į lovą.

Rachelle rado laimę šeimoje, o dabar panoro įrodyti, kad net paralyžiuoti žmonės gali būti seksualūs. Taigi ji kartu su vyru nuvyko į „Victoria‘s Secret“ parduotuvę apatinių fotosesijai.

„Tikiuosi, kad nuotraukos įkvėps kitus įžvelgti savo privalumus ir nebūti sau kritiškiems“, – sakė ji. Nuotraukos įkeltos socialiniuose tinklalapiuose „Facebook“ ir „Twitter“.

Tiesa, ji išgyvena dėl kateterio, kuris turi būti nuolat prijungtas ir matosi visose nuotraukose.

Šiaip ar taip, nuotraukose matyti, kad Rachelle turi dailią figūrą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)