Avinas. Gerumo aura. Bundanti gamta pabudins ir aplinkinių gerumą. Aplink tvyros vien tik teigiamos emocijos, jausitės pakylėti. Mėnesio pradžioje laukia malonios staigmenos.

Palankios dienos: 1, 6, 12.

Nepalankios dienos: 5, 22, 30.

Jautis. Meilės strėlės. Vienišiams kaip tik dabar reiktų pakelti akis ir pradėti dairytis. Iki pat mėnesio vidurio laukia malonios pažintys, kurios, tikėtina, išsivystys į ilgalaikius santykius.

Palankios dienos: 7, 14, 20.

Nepalankios dienos: 3, 18, 29.

Dvyniai. Rutina. Pirmoji mėnesio dekada bus rami, tačiau nuo mėnesio vidurio itin padaugės darbų. Visa rutina taip įtrauks, kad bus sunku atrasti laiko ne tik sau, bet ir artimiesiems. Mėnesio pabaigoje sulauksite netikėtos žinios.

Palankios dienos: 2, 19, 27.

Nepalankios dienos: 15, 21, 30.

Vėžys. Seni prisiminimai. Antroji mėnesio dekada džiugins netikėtumais. Sutiksite seniai matytus žmones ir atgaivinsite užmirštas pažintis. Tikėtini trumpalaikiai susižavėjimai.

Palankios dienos: 5, 24, 29.

Nepalankios dienos: 3, 14, 17.

Liūtas. Galimybių lietus. Sulauksite džiuginančių pasiūlymų lipti karjeros laiptais, bet prieš priimdami sprendimus, gerai viską apgalvokite. Šį mėnesį Jūsų šūkis privalo būti: „9-is kartus pamatuok, o 10-ą pjauk“.

Palankios dienos: 12, 16, 30.

Nepalankios dienos: 11, 19, 21.

Mergelė. Romantikos dvelksmas. Atsipalaiduokite ir pamirškite darbus, pagardinkite savo kasdieną romantiškais vakarais ar rytais. Ne tik Jūs, bet ir Jūsų antroji pusė to nusipelnė!

Palankios dienos: 8, 12, 29.

Nepalankios dienos: 1, 15, 17.

Svarstyklės. Laimės šulinys. Šį mėnesį viskas eisis puikiai. Beje, net jei netikite loterija, dabar pats laikas nusipirkti bent vieną bilietą. Balandį būsite tikras laimės kūdikis.

Palankios dienos: 2, 8, 27.

Nepalankios dienos: 9, 13, 19.

Skorpionas. Ašarų pakalnė. Pirmoji mėnesio dekada bus apgaubta nerimo šešėlio. Jausitės išsekę ir nervingi. Pasistenkite nepaskęsti savo ašarose. Mėnesio pabaigoje neigiamos aistros nurims, viskas stos į savo vietas.

Palankios dienos: 13, 20, 25.

Nepalankios dienos: 4, 11, 17.

Šaulys. Pasikeitimų metas. Jei svarstote keisti gyvenamąją vietą, šis mėnuo tam puikiai tiks. Raskite savyje ryžto keistis ir nebesvarstykite, ar verta. Pokyčiai bus itin naudingi.

Palankios dienos: 6, 14, 26.

Nepalankios dienos: 9, 10, 25.

Ožiaragis. Šėlstančios aistros. Pirmoji mėnesio dekada bus rami, tačiau mėnesio viduryje įsisiūbuos aistros, jų netruks tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbiniuose santykiuose. Nepamirškite, kad kartais reikia nusileisti.

Palankios dienos: 2, 5, 9.

Nepalankios dienos: 7, 13, 28.

Vandenis. Pakilimas. Šis mėnuo palankus pradėtiems darbams užbaigti. Užteks ir ryžto, ir jėgų, netruks įkvėpimo. Gerų emocijų netruks ir asmeniniame gyvenime. Džiaukitės šiandiena.

Palankios dienos: 3, 15, 21.

Nepalankios dienos: 9, 16, 24.

Žuvys. Pavojai. Šį mėnesį norėsis viską išbandyti. Kartais elgsitės visiškai neapsvarstę, ar verta. Būkite atsargesni, tokie neapgalvoti veiksmai vėliau gali turėti labai neigiamų pasekmių. Saugokitės pavojų kelyje.

Palankios dienos: 6, 14, 18.

Nepalankios dienos: 10, 19, 30.