„Kasmet atsinaujinančioje „Exit vasaros rezidencijoje“ norėjome sukurti nuotaikingą atmosferą dar prieš patenkant į klubą, kad mūsų svečiai būtų maloniai nustebinti jiems rodomu dėmesiu, išskirtine aplinka ir dažnai klube sutinkamais veidais, kurie Palangoje leidžia savo vasaras“, - apie alternatyvą pabodusiam raudonam kilimui pasakoja vienas klubo vadovų Ignas Vanagas.

Klubo atstovų sumanytą Šypsenų alėjos idėją įgyvendino drąsiais ir kokybiškais darbais garsus fotografas Vilmantas Žilinskas, šalia populiarių pramogų pasaulio veidų papuošti Palangą pasikvietęs ir keletą įspūdingų modelių.

„Dažnai dirbu su modeliais, kurie labai iškalbingai atsiskleidžia per nuogą kūną, o šį kartą norėjosi ištraukti žmonių emocijas per žvilgsnį, lūpas, tam tikrą veido išraišką ir pateikti jas taip natūraliai, kaip iš tiesų jaučiasi žmogus, apsilankęs „Exit vasaros rezidencijoje““, - fotosesijos niuansus atskleidžia V. Žilinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)