Viena iš įmonės „Keep It Cleaner“ įkūrėjų šią nuotrauką norėjo nusiųsti tik Joshui Milleriui, už kurio vėliau ištekėjo, skelbia nypost.com.

Šią savaitę S. C. Smith su savo verslo partnere Laura Henshaw tinklalaidės metu aptarė ir „nesmagias akimirkas“.

„Turbūt tai buvo vienas gėdingiausių nutikimų mano gyvenime: savo tėvams nusiunčiau kadrą, kuriame esu nuogut nuogutėlė“, – atskleidė S. C. Smith.

L. Henshaw pareiškė irgi gavusi minėtąją nuotrauką, nes S. C. Smith ją netyčia persiuntė keletui gavėjų.

Deja, L. Henshaw ir S. C. Smith tėvų telefonuose buvo įjungta automatinio atsisiuntimo funkcija, todėl ir jie išvydo nuogą nuomonės formuotoją.

„Mamos reakcija buvo tokia: „nemanau, kad ši nuotrauka skirta mums.“ Aš mintyse pagalvojau: mama, geriau tiesiog nieko nesakyk“, – juokėsi S. C. Smith.

Tai nutiko prieš kelerius metus, kai kūno rengybos žvaigždė viena gyveno Melburne. Dabar ji gyvena su savo vyru ir vienerių metų amžiaus sūnumi.

S. C. Smith taip pat papasakojo, kad, dirbdama modeliu, netyčia visažistei parodė nepadorią nuotrauką.

L. Henshaw prisiminė nesmagų atvejį darbe, kai personalo susirinkimo metu kalbėjo apie atsisveikinimą su vienu iš darbuotojų, nors apie jo atleidimą viešai dar nebuvo pranešta.

2017 m. S. C. Smith ir L. Henshaw įkūrė bendrovę „Keep It Cleaner“, kad galėtų žmonėms siūlyti internetinių sveikatingumo programų. Prekybos centruose „Coles“ ir „Woolworths“ prekiaujama jųdviejų sukurtu sveiku maistu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)