Stovėdama priešais vonios kambario veidrodį apsivilkusi chalatą, Amanda Holden pasakė: „Tai mano mėgstamiausias produktas. Ypač kai vakare planuoju kur nors eiti.“

Paskui ji nusimetė chalatą ir atidengė žavingą vakarinę suknelę, bet gerbėjai iš karto pastebėjo, kad garsenybė apnuogino spenelį, informuoja thesun.co.uk.

Netrukus komentarų skiltyje pasirodė daugybė žinučių. „Sulėtinkite įrašą ir išvysite spenelį. Kokia išdykėlė“, – parašė vienas internautas. „Pamačiau spenelį“, – džiaugėsi kitas. „Nuostabi suknelė, bet reikėjo kruopščiau atlikti persirengimą“, – nurodė trečias naudotojas.

Atsirado ir tokių, kurie manė, kad viskas buvo suplanuota: „Vaje. Štai kaip atrodo tobula rinkodara. Nuogybių bus visur. Puikiai padirbėta, Mandy, taip ir toliau.“

„Ar už apnuogintą spenelį moka daugiau?“ – kažkas paklausė.

Šį vaizdo įrašą A. Holden paskelbė instagrame, nes pasirašė reklamos sutartį su plaukų priežiūros produktų gamintoju „Charles Worthington Hair and Beauty“.


Dviejų vaikų mama garsėja atvirais drabužiais. Dėl keleto rūbų, kuriuos vilkėjo būdama talentų šou „Britain’s Got Talent“ teisėja, žiūrovai netgi pasiskundė Jungtinės Karalystės (JK) ryšių reguliavimo tarnybai „Ofcom“. Pavyzdžiui, įspūdingoji suknelė itin gilia iškirpte, kurią pasiuvo Julienas Macdonaldas, 2017 m. papiktino 663 asmenis.

Tiesa, A. Holden niekada per daug nekreipia dėmesio į kritiką. Tąkart ji pareiškė, kad skundai buvo „juokingi“: „Suknelė buvo pritrenkianti, juk kalbame apie Julieno Macdonaldo kūrinį. Ties krūtimis ji buvo pritvirtinta vielutėmis, kad nenukristų. Beje, mano krūtys nėra didelės, tokie jau genai. Be to, esu suaugusi moteris. Nusiskundimai juokingi, bet visi kažkodėl apie tai tik ir kalba. Girdėjau komentarų, kad mano apranga – dar viena nacionalinė krizė, tačiau neketinu nusileisti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)