Neįprastam apdarui pagaminti prireikė 40 dienų, bet kai jis buvo gatavas, vyruko svajonė išsipildė – jis gavo galimybę pabūti gyvūno kalyje.

Į savo „YouTube“ kanalą (turintį beveik 33 tūkst. prenumeratorių) Toco įkėlė keletą vaizdo įrašų, kuriuose užfiksuotos jo, kaip laimingo šuns, gyvenimo akimirkos, rašoma portale ndtv.com. Vienuose kadruose jis ritinėjasi ant grindų, kituose – neša įsikandęs kokį nors daiktą, trečiuose dar kaip nors šuniškai pramogauja.

Štai visiškai neseniai vyrukas paviešino filmuotą medžiagą iš paties pirmo savo pasivaikščiojimo lauke. Praeivius žmogiškasis kolis ypač sužavėjo. 5 minučių trukmės vaizdo įraše matyti, kaip šuo bendrauja su žmonėmis ir bando bendrauti su kitais keturkojais. Taco teigia, kad klipas buvo nufilmuotas pernai, kai teko duoti interviu Vokietijos televizijos stočiai RTL.

„Laimei, gavau leidimą naudoti tuos vaizdo įrašus, taigi, nutariau juos paviešinti. Tą dieną, kai vyko pokalbis, jie man atrodė labai malonūs“, – pakomentavo Toco vaizdo turinį.

„Ar atsimenate, apie ką svajojote, kai buvote maži? Norėjote tapti herojumi arba burtininku“, – pabandė priminti apie transformaciją į šunį svajojęs japonas.

Stebint vaizdo įrašus galima įsitikinti, kaip puikiai Toco įsijaučia į naują amplua, nors kai kurie pro šalį tipenantys šunys, reikia pasakyti, tarytum išsigąsta akivaizdžiai žmogumi atsiduodančio savo gentainio.

Toco „YouTube“ kanale galima pamatyti visą kolio pasivaikščiojimą. Visgi tikruoju, prigimtiniu pavidalu šis vyras dar neprisistatė.

Pernai įkeltame vaizdo įraše Toto atsakė į daugybę klausimų. Jisai, be kita ko, prisipažino, kad nuo vaikystės slapčia svajojo tapti gyvūnu. Svajonė, kaip matyti, jį atlydėjo iki brandos.

Kaip buvo rašyta Japonijos naujienų portale news.mynavi, kolio kostiumas buvo užsakytas įmonėje „Zeppet“. Bendrovė gali pasiūlyti kuo įvairiausių skulptūrų ir figūrėlių, kurias galima panaudoti filmuose, reklaminiuose klipuose bei pramogoms skirtose vietose. Čia taip pat gaminami kostiumai – tiek gyvūnų, tiek kokią nors simbolinę prasmę turinčių personažų, kurie Japonijoje itin populiarūs.

Konkrečiai šis kolio kostiumas, kaip manoma, buvo pagamintas per 40 dienų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją