G. Clarke norėdama supanašėti su savo dievinama atlikėja, leido dukrai mesti mokyklą, kai šiai buvo 17 metų, ir tapti striptizo šokėja. Taip Kayla uždirbo pinigus jų abiejų plastinėms operacijoms.
Kayla Morris ir Georgina Clarke (kairėje)

Nuo botokso priklausoma motina atviravo, kad ji jaučiasi laiminga, jog dukra šokdama striptizą uždirba pinigų jų abiejų plastinėms operacijoms ir neprieštaravo, kai ši, būdama 18-kos, susirado už intymius santykius ją finansiškai remiantį „cukrinį tėvelį“ (angl. Sugar daddy), kuriam buvo gerokai per 50.

„Kai Kayla man pasakė, kad ir ji norėtų krūtų implantų, didelės krūtinės, labai apsidžiaugiau, nes visada norėjau, kad mano dukra taptų asmenybe, kuriai rūpi grožis“, – pasakojo motina.
Georgina Clarke

G. Clarke kalbėjo, kad yra laiminga užauginusi dukterį, kuri apmoka plastines operacijas ir neprieštarauja, jog dukra šoka striptizą bei atsiduoda „cukriniam tėveliui“, nes dėl dukros pastangų jos abi gyvena svajonių gyvenimą. G. Clarke teigimu, ji labai didžiuojasi savo dukra.

Neseniai jos su dukterimi išleido apie 5 tūkst. svarų įdegio lovoms, botoksu vėl pasiputlino lūpas, patobulino žandus, pasidarė permanentinius makiažus, išsibalino dantis.

Nepaisydamos jau išleistos pinigų sumos, moterys dar šiais metais ketina vėl gultis po plastikos chirurgų peiliais – jos norėtų dar didesnių krūtų, tobulesnių nosių, lūpų. Motina neslepia trokštanti ir tobulos makšties.
Kayla Morris

„Mano mama – geriausia mano draugė. Man patinka įgyvendinti jos svajones, leisti jai jaustis dar gražesnei ir būti panašesnei į savo dievaitę Katie Price. Man labai patinka, kaip mudvi šiandien atrodome“, – sakė striptizo šokėja.

Tiesa, nepaisant visų grožio procedūrų, abi moterys kol kas yra vienišos, nes K. Morris neseniai paliko jos „cukrinis tėvelis“ po to, kai apie jų santykius sužinojo vyriškio žmona. K. Morris šiuo metu ieško naujo, finansiškai ją galinčio paremti partnerio.