Vaizdo įraše, kuris vos per dieną pritraukė 40 mln. peržiūrų, įamžinti paplūdimyje prie torto sėdintys laimingi tėveliai ir jų pirmoji atžala. Tortas puoštas žydra ir rožine spalvomis. Prieš prapjaudami tortą ir iš biskvito spalvos sužinodami, turės dar vieną mergaitę ar berniuką, šeimos nariai plačiai nusišypso kamerai.

Figūrą pabrėžiančią rožinę suknelę vilkinti Amanda iš torto ištraukia giliai įsmigusią dekoraciją ir padeda į šalį. Tą akimirką jos vyras ją perveria nuostabos ir nusivylimo kupinu žvilgsniu.

„Dievuliau... Tu ką tik atskleidei...“, – žmonai, kuri dar nesupranta, kas nutiko, sako vyras.

Mažiausia dalyvė pasimetusi dairosi į abu tėvus. Ir tada Amanda suprato, ką padariusi.

Prie ištrauktos dekoracijos prilipo dalis biskvito, kurio spalva ir išdavė paslaptį torto net neprapjovus – šeimą papildys dar viena mergaitė.

Bandydama gelbėti situaciją, Amanda nutarė vaidinti, kad to rožinio biskvito niekas nematė. Šeima nusprendė tęsti šventę ir prapjovė tortą.

Nesėkme pasidalinusi socialinėje žiniasklaidoje, Amanda prie įrašo prirašė: „Viskas dėl nėštukės smegenų, tiesa? Tikrai neįsivaizduoju, ką sau galvojau, bet bent jau galėjome iš to smagiai pasijuokti“.
Komentatorių reakcijos taip pat buvo labai pozityvios.

„Pati esu tortų kepėja, ir žinau auksinę taisyklę – jokių įsmeigiamų dekoracijų į lyties atskleidimo kepinius“, – parašė viena moteris.

Kita negailėjo gerų žodžių Amandos reakcijai: „Šauniai atsilaikėte. Aš būčiau tiesiog graudžiai pravirkusi“.

„Tiesą sakant, jis išpūtė tokį burbulą.... Aš net nepastebėjau. Galėjo ir patylėti“, – vyrą sukritikavo dar viena komentatorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)