Apsitempusi siauromis tamprėmis, 27 metų australų influencerė dalijimosi vaizdo įrašais platformoje paviešino prieštaringai vertinamą triuką, kurį pamatė jau daugiau kaip 16 mln. žmonių, rašo nypost.com.

Šiame vaizdo įraše matyti, kaip T. Hembrow giliai įkvėpus, jos apvalus pilvas pasidaro visiškai plokščias.

„Kai nustoji būti nėščia“, – savo vaizdo įrašą pakomentavo 24 savaitę nėščia moteris, kurią instagrame seka net 14 mln. internautų.

T. Hembrow šiuo metu su savo sužadėtiniu, regbio žvaigžde Mattu Poole`u laukiasi pirmojo jųdviejų vaiko, bet jau augina du vaikus – 6 metų sūnų Wolfą ir 5 metų dukterį Saskią – iš ankstesnių santykių su Reece`u Hawkinsu, kuris taip pat yra sporto influenceris socialiniuose tinkluose.

Tačiau sekėjai sunerimo dėl gluminančio T. Hembrow anatominio triuko, kurį ji atliko tarsi įstumiant pilvą į vidų, skambant „KyleYouMadeThat“ kūriniui „Poof, Be Gone“.

„Ar vaisiui viskas gerai?“ – klausė vienas žiūrovas.

Kitas teiravosi: „Pagrįstas klausimas... Ar tai nepakenks kūdikiui? Staiga iš niekur viską tiesiog suspausti... Ar toks šokas buvo tyrinėtas?“.

T. Hembrow sunerimusius gerbėjus patikino, kad šis pratimas yra jos kasdienių treniruočių dalis.

„Tiesą sakant, nėštumo metu rekomenduojama stiprinti savo giliuosius raumenis tokiais pratimais kaip šis, ypač kai aš daug sportuoju, – rašė ji. – O mažylis jaučiasi tiesiog puikiai!“

Dar kitam ji atsakė: „Turiu tai daryti, kai sportuoju, tai itin naudinga giliesiems raumenims viso nėštumo metu“.


Sukurti išnykusio nėščiosios pilvuko iliuziją T. Hembrow padeda ištreniruoti pilvo raumenys, kurie įtempia giliuosius raumenis. Kai ji įkvepia, kad išplėstų savo krūtinę, jos vidaus organai, tarp jų ir gimda su vaisiumi, šiek tiek pasislenka aukštyn į krūtinės ląstos vidų. Šis judesys primena tą, kurio griebiasi pozuojantys sunkumų kilnotojai, kad jų viršutinė kūno dalis atrodytų didesnė, o juosmuo – plonesnis.

Jei nėštumas yra normalus, Amerikos akušerių ir ginekologų koledžas rekomenduoja saikingai mankštintis – tai užtikrina sveiką mamos ir kūdikio svorį ir palengvina skausmą bei įtampą, susijusią su vaisiaus nešiojimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)