Praėjusį penktadienį, lapkričio 24 d., nėščia moteris planavo skristi iš gimtojo Adelaidės miesto į Sidnėjų, tačiau dėl pasirinkto aprangos stiliaus patyrė „nemalonų“ tardymą, skelbia dailymail.co.uk.

P. Radbone savo 30 tūkst. sekėjų instagrame papasakojo, kas nutiko, ir pridėjo nuotrauką, kurioje vilki oro linijų bendrovės darbuotojams nepatikusius drabužius.

„Ačiū „Qantas“ už tai, kad vos įleido į lėktuvą. Darbuotojai laikėsi „protokolo“, nes mano apnuogintas pilvas neva pažeidė kažkokias taisykles, – sarkastiškai parašė ji. – Aš net apsiverkiau. Dar niekada gyvenime nesijaučiau tokia pažeminta.“

P. Radbone gerbėjai išreiškė užuojautą dėl nemalonaus incidento, o kai kurie iš jų prisipažino irgi susidūrę su sunkumais bandant skristi lėktuvu nėštumo metu.

„Kartu su manimi skridusi draugė pasveikino mane nėštumo proga, kai lipome į lėktuvą, – parašė kita Adelaidės gyventoja Pippa Wanganeen. – Buvau tik 14 savaitę nėščia, pilvuko beveik nesimatė, tačiau oro uosto darbuotojai neįleido manęs į lėktuvą, kol smulkiai neišklausinėjo apie sveikatos būklę.“

„Buvo siaubinga“, – tęsė P. Wanganeen ir pridūrė, kad P. Radbone „atrodo puikiai“.


Kita sekėja pareiškė, kad incidentas buvo „gryniausia diskriminacija“, ir paragino nuomonės formuotoją atvirai demonstruoti savo pilvą.

Nemažai P. Radbone gerbėjų teigė, kad ji ir toliau turėtų dėvėti tokius drabužius, dėl kurių pateko į „Qantas“ personalo nemalonę.

„Kaip nesmagu. Toliau nešiok pilvą apnuoginančias palaidines“, – parašė viena internautė.

„Nepaprastai tave gerbiu už pasirinktą stilių būsimajai motinystei ir padidėjusiam pilvukui pabrėžti, – paantrino kita. – Manau, kad tai įgalina kitas moteris! Turi visišką teisę jį demonstruoti ir jaustis gražiai. Nekreipk dėmesio.“

Kiti naudotojai teigė, kad gėda turėtų būti „Qantas“, o ne P. Radbone. Oro linijų bendrovė pripažino, kad jos darbuotojų teiginiai neva nuomonės formuotojos drabužiai neatitinka taisyklių, buvo klaidingi.

„Nors ponia P. Radbone galiausiai buvo įleista į lėktuvą, pripažįstame, kad pradinis kontaktas su mūsų personalo nariu buvo nemalonus, – sakė „Qantas“ atstovas spaudai. – Su ja susisieksime ir atsiprašysime.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją