Šiuo metu J. Parks nustatytos kainos yra žemesnės nei kada nors anksčiau.

Įdomu tai, kad visiškai neseniai ji buvo nufotografuota su kalėjimo bausmę atlikusiu nusikaltėliu.

Kadangi sugrįžimas į suaugusiesiems skirtus kanalus pernelyg didelio ažiotažo nesukėlė, apie savo sugrįžimą J. Parks pranešė ir socialiniame tinkle X, rašo „Daily Star“.

Po to, kai pirmą kartą loterijos bilietą įsigijusi J. Parks laimėjo milijoną svarų sterlingų (1,1 mln. eurų), jos gyvenimas iš esmės pasikeitė. Neilgai trukus mergina pakeitė ir profesiją.

Tiesa, pranešimų apie nuolaidas, taikomas jos skelbiamam turiniui, pasirodydavo ir anksčiau, tačiau žinia apie grįžimą prie šios veiklos yra pirmoji per gana netrumpą laiką.

Jane Park

Milijoną J. Parks laimėjo būdama 17-os. Dabar jai – 27-eri. Ji teigia, kad pardavinėdama gerbėjams nuotraukas, kurioms pozuoja nuoga krūtine, sugebėjo užsidirbti dar 25 tūkst. svarų sterlingų (29 tūkst. eurų).

Laimėtą milijoną suaugusiųjų auditorijos žvaigždė išleido begalei plastinių operacijų, atostogoms Magalufe, be to, įsigijo du namus. Iki laimėjimo ji dirbo laikinąja administratore ir gaudavo vos 8 svarus sterlingų (9 eurus) per valandą siekiantį atlygį.

Visgi po neįtikėtinas sėkmės – stambaus laimėjimo 2013-aisiais – J. Parks ėmė persekioti vadinamasis loterijos prakeiksmas: ji pati yra sakiusi, kad nuo to laiko jau nebesijaučia laiminga

„Prisimenu, kaip galvoje nuolatos sukdavosi klausimas, kodėl man, tokiai jaunai, tenka išgyventi šias emocijas. Prisimenu, kaip senelė tada pasakė, kad tai tas pats, kas įduoti vaikui pistoletą ir nepasakyti, ką su juo daryti“, – kartą sakė J. Parks.

Vis dėlto gali susidaryti įspūdis, kad visiškai neseniai J. Parks puikiausiai leido laiką su 11 metų kalėjimo bausmę atlikusiu asmeniu, prieš daugelį metų dalyvavusiu susišaudyme. Iškalbingų poros nuotraukų galima rasti „Instagram“.

Jane Park

Iš Edinburgo kilusi turtingų formų savininkė buvo pastebėta su 2006-aisiais nuteistu nusikaltėliu Marcu Webley. Tada, kai įvykdė nusikaltimą, jam buvo 19 metų.

Pernai buvo atmesti M. Webley pareikšti kaltinimai dėl mėginimo įvykdyti dvigubą žmogžudystę, kadangi liudininkas nesugebėjo jo atpažinti. Kaip teigė „The Sun“ kalbintas šaltinis, žudiko ir „OnlyFans“ žvaigždės santykiai sukėlė šiokią tokią nuostabą.

„M. Webley daugybę metų gyvena su viena ir ta pačia moterimi. Pora net turi vaikų. Tačiau dabar jis atrodo laimingas leisdamas laiką su Jane. Jiedu nesislapsto, be to, visi apie juos kalba, bet jiems tai nė motas. Atrodo, kad jie laimingi“, – sakė „The Sun“ informavęs asmuo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją