Vos pradėjus temti J. Basanavičiaus gatvė prisipildė įvairiausios muzikos garsų bei išsipuošusių merginų ir vaikinų. Vieni vakarą leido stebėdami banguojančią jūrą, kiti leidosi ieškoti nuotykių naktiniuose klubuose, o treti tiesiog ramiai vaikštinėjo stebėdami pašėlusią Palangą.

Vis dėlto šis vakaras buvo kiek kitoks – gerokai po vidurnakčio J. Basanavičiaus gatvėje buvo galima sutikti ne vieną merginą, pasipuošusią vakarine suknele. Tai Palangos senosios gimnazijos abiturientės, vėlyvą popietę kelioms dešimtims gimnazistų buvo išdalyti brandos atestatai, tad kai kurie taip pat nepraleido progos įsilieti į kurorto naktinį gyvenimą.

Tarp linksmai nusiteikusių poilsiautojų buvo nemažai porų, kurios mėgavosi ne tik linksmybėmis, bet ir malonia romantika. Vieni jų, pozuodami DELFI fotografui, juokavo esantys gražiausia pora Palangoje.

Naktinė Palanga

Naktį netrūko ir žaismingai nusiteikusių jaunuolių – prie greito maisto užkandinių stoviniavusios grupelės garsiai aptarinėjo šiuo metu itin sparčiai plintantį žaidimą – pokemonų medžioklę. Deja, pavėlavusiems teko likti tuščiomis rankomis, budresni jau buvo išgaudę visas virtualias būtybes.

Švintant rytui ir kiek pritilus kavinių bei restoranų muzikai, dainomis J. Basanavičiaus gatvę apdovanojo patys poilsiautojai. Kompanijos, traukdamos namo, negailėjo balso stygų ir iš širdies traukė lietuviškos estrados perliukus.

Naktinė Palanga – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)