25-erių Bradley Fox-Jonesas iš Anglijos Hampšyro grafystėje įsikūrusio Portsmuto miesto ketino pasipiršti 23-ejų Joshua Barkeriui. Reikšmingam įvykiui jis pasirinko ypatingą datą – dieną, kurią pora turėjo minėti ketverių metų sukaktį nuo judviejų pažinties. Tik štai lygiai tokią pat mintį turėjo ir jo išrinktasis. Negana to, pačią svarbiausią akimirką Joshua aplenkė Bradley.

Pora suplanavo poilsinę kelionę į Graikijai priklausančią Kretos salą. Tai buvo pirmas kartas, kai jie drauge išvyko į užsienį. Būtent tenai Bradley ir ketino pasipiršti, rašo „MailOnline“.

Į salą įsimylėjėliai atvyko liepos 21-ąją. Kaip tik tą dieną ir sukako ketveri metai nuo jų bičiulystės pradžios.


Dieną bičiuliai vien ilsėjosi prie baseino, o vakare Bradley pasiūlė eiti į paplūdimį ir pasifotografuoti saulėlydžio fone. Eidami prie jūros bičiuliai stabtelėjo pakelės bare šio to išgerti: Bradley, šiaip ar taip, norėjosi įgyti kiek daugiau drąsos ir ryžto.

„Man būtinai to reikėjo. Gi nuolatos vaikštinėjau į tualetą ir skambinėjau tai kokiam nors draugui, tai kam nors iš šeimos, kad jie mane padrąsintų ir nuramintų. Iš tiesų jaudinausi. Net kelis mėnesius treniravausi priklausimą ant vieno kelio“, – pasakojo Bradley.

„Kai Joshua pasipiršo, mane ištiko šokas. Taip, tai šiek tiek kvaila, bet viskas, ką sugebėjau tada ištarti, buvo „Tikra?“

Stebint paviešintą vaizdo įrašą galima įsitikinti, kad Joshua pirmasis priklaupia ant kelio prieš neišpasakytai nustebusį Bradley ir pasiperša, dar labiau jį nustebindamas.

Vis dėlto Bradley įveikia šoką ir netrukus padaro lygiai tą patį – pasiperša Joshua.

„Kai vienas kitam pasipiršome, galėjome nevaržomai mėgautis geriausiomis kada nors turėtomis atostogomis. Suvokimas, kad dabar esame sužadėtiniai, nuteikia labai keistai. Juk mes nepasikeitėme, o aš niekada nepuoselėjau vilties kada nors susituokti“, – kalbėjo Bradley.

„Nemaniau, kad tai įmanoma, kadangi esu keistuolis. Nemaniau, kad atsiras žmogus, kuris norėtų su manimi gyventi. Juk iki Joshua niekas nebuvo manęs pamilęs“, – aiškino Bradley.

„Gyvendamas vienas jaučiausi gana gerai – turėjau su tuo susitaikyti. Tačiau kai susipažinau su Joshua, iš karto supratau, kad vyksta kažkas rimto“, – atviravo vaikinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)