Pirmadienį, rugpjūčio 8-ąją, buvo minima Tarptautinė kačių diena, primena dailystar.co.uk. Kas ta proga gali būti geriau už ant stulpo besisukančią katytę?

L. Trace svetainės viduryje stovi metalinis stulpas, ant kurio ji tobulina šokių judesius vilkėdama triko. Visgi panašu, kad savo įgūdžius ji nori perduoti ir kitiems šeimynos nariams.


Keletą „TikTok“ vaizdo įrašų, kurie buvo peržiūrėti milijonus kartų, L. Trace nusprendė šokio ant stulpo paslapčių pamokyti savo pūkuotąjį naminį gyvūnėlį, o katytė pademonstravo, ką sugeba.

Viename videoklipe L. Trace katytę laiko viršutinėje stulpo dalyje. Truputį paragintas, gyvūnas keturiomis įsitveria į stulpą ir stilingai nusliuogia žemyn.

„Mano katė – striptizo šokėja“, – iškišusi liežuvį pareiškė L. Trace.

Rodydama katytei, kur uždėti galūnes, jos šeimininkė paaiškino: „Iš tikrųjų ją mokau šokti ant stulpo, ji klausosi ir noriai mokosi.“

Kitame vaizdo įraše L. Trace iš pradžių šoka viena, bet paskui, nesulaukusi savo eilės, prie jos prisijungia ir katytė.

„Išmokusi šokti, ji džiaugėsi labiau, nei aš“, – juokėsi moteris.

Komentarų skiltyje nemažai naudotojų gyrė „protingą“ augintinį.

„Ji suprato, ko iš jos norima“, – parašė vienas naudotojas.

„Vargu, juk katytė visgi nusliuogė žemyn. Kaip miela“, – pridūrė kitas.

„Juk kažkaip reikia apmokėti sąskaitas“, – pašmaikštavo trečias internautas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją