Londone gyvenanti 30-ies metų amžiaus M. Myers nuo vaikystės svajojo tapti kino žvaigžde. Būdama vos 10-ies metų amžiaus, tamsiaplaukė gražuolė pradėjo lankyti vaidybos būrelį ir šokti baletą, skelbia dailystar.co.uk.

Bet nors tada atsiskleidė jos kūrybiškumas, mokykloje M. Myers buvo nelengva dėl gotės įvaizdžio, nes kiti moksleiviai laidė žiaurias replikas apie jos panašumą į vampyrę.

Visgi M. Myers nepersidažė savo juodų plaukų bei nepasišviesino odos ir išmoko džiaugtis savo natūralia išvaizda. Žinoma, patyčios buvo skaudžios, bet galiausiai M. Myers nusišypsojo sėkmė – gavo vaidmenį siaubo filme.

Davusi interviu „Daily Star“, moteris atskleidė, kaip įkūnijo vampyrę.

„Visada buvau labai išblyškusi, o mano natūrali plaukų spalva yra juoda, todėl visą laiką atrodžiau kaip gotė, – nurodė ji. – Mokykloje vaikai sakė, kad esu panaši į vampyrę, nors tikrai nebuvau vienintelė moksleivė, turėjusi blyškią odą. Tiesa, dažniausiai iš manęs šaipydavosi vaikinai.“

„Kai buvau jaunesnė, imdavau į širdį, bet paskui nusprendžiau išpešti naudos iš savo išvaizdos. Pamaniau, kad galėčiau įkūnyti tikrovišką vampyrę“, – pridūrė aktorė.

Melly Myers

M. Myers įsitikinusi, kad šis vaidmuo jos laukė visą gyvenimą. Nors kai kuriems aktoriams šis personažas gali kelti šiurpą, M. Myers prisipažino, jog jai buvo gana lengva įkūnyti kraujasiurbę.

Ir ne tik dėl natūralios gotiškos išvaizdos – M. Myers tiesiog patinka tokie personažai. Aktorė ir nuomonės formuotoja pareiškė, kad jai nereikia ypatingai daug ruoštis, norint virsti vampyre, na, išskyrus ilgai trunkantį grimavimo procesą.

„Ne kartą dalyvavau panašių vaidmenų perklausose ir du kartus buvau atrinkta, todėl manau, kad esu sutverta vaidinti tokius personažus, – sakė britė. – Seniai nekantravau parodyti savo sugebėjimus. Tiesą sakant, mane labiau gąsdina ne siaubo žanro veikėjai, bet psichologiniai dalykai, kuriems perteikti reikia kur kas geresnio pasiruošimo. Juk maginei fantastikai būdingi vampyrai, drakonai, šmėklos, pabaisos ir kiti padarai yra išgalvoti, jie neegzistuoja ir manęs visiškai nebaugina.“

Melly Myers

Vis dėlto aktorė viliasi, kad nereikės visą gyvenimą vaidinti vampyrės – ją domina ir veiksmo filmų žanras. M. Myers suvaidino kelete filmų ir į „Top Boy“ panašiame televizijos seriale. Neseniai nusifilmavusi veiksmo filme „Rise of the Footsoldier: Vengeance“, moteris svajoja apie Holivudą ir apie vaidmenį muilo operoje. Ji prisipažino, kad labai norėtų pasirodyti kurioje nors iš „Greiti ir įsiutę“ („Fast and Furious“) dalių ar net suvaidinti „Marvel“ juostoje apie superdidvyrius.

„Tikrai norėčiau daugiau vaidmenų veiksmo filmuose, pavyzdžiui, „Greiti ir įsiutę“, ar nusifilmuoti į „Nužudyti Bilą“ panašioje juostoje, kurioje būtų daug veiksmo, – teigė ji. – O gal net kokiame nors pagal „Marvel:“ komiksus sukurtame superdidvyrių filme. Bet nenorėčiau įkūnyti Nuostabiosios moters, trokštu suvaidinti kokį nors visiškai naują „Marvel“ personažą.“

M. Myers įkūnytą vampyrę bus galima išvysti 2024 m. pradžioje pasirodysiančiame filme „Bogieville“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją